nedjelja, 30. prosinca 2007.

Novi nastavci popularne serije "Otpisani"

Najava: Ponos Otpisanih

Mila i Josip se svađaju pred Helenom. Ozrenka se zaključa u WC. Dr Đemiđić poziva Harisa na sastanak. Tereza moli Milevu za diskreciju i uzima dop za Jelenu.











Josipu na sastanku predlažu novu funkciju. Veronika tješi uplakanu hanumu. Mila i Bela raspravljaju o ljubavi u liftu. Mili se ne sviđaju nove kamere u liftovima.
Za to vrijeme na drugoj strani zemlje Đovani i Borna su u šopingu. Potajno kupuju poklone za Milu i Belu. Borna je ljut na Peru jer misli da on izmišlja bolest samo da ne bi išao trošit pare u dućan. Nada pak u svom domu ugosti djeda Mraza čije joj se čudno ponašanje nimalo ne svidi.











Ferdo se budi kraj ljepotice nakon strastvene noći i obilne večere. Večeru je organizirala organizacija čudnog naziva SJD Otpisani na kojoj su zadovoljni gosti ostavljali svoje novčane donacije.





Do slijedećeg nastavka....

Uredništvo

4 komentara:

Chamango kaže...

Minimalizam...

sašenka kaže...

aaa gledala sam ovo na tv Bih... onda je jadnog Ferdu ova ljepotica ucjenjiva i izbila mu sve pare da ga ne oda zeni koja ga pak varala s djedom Mrazom...e a pak on je radio neki opak sverc piva s Otpisanima.

zinder kaže...

Wauh, koja napeta radnja, k'o u "Špijunu koji me nije voleo na katamaranu". Ka' će drugi nastavak? Pozdraw iz občinskog središča.

Adebayo Okechuku kaže...

Nastavak slijedi već ovaj tjedan. Bit će napeto. Ferdo i djed mraz će se pomlatit ispred....jebiga, pričekajte vražji nastavak pa ćete valjda uživat...