
Kastav, Hrvatska: U organizaciji sportskog društva Otpisani organizirana je večer Visoke kuhinje u nadaleko i naširoko priznatom restorančetu Vidikovac (alias Ašćinica Vidikovac). Ovo je prvi put da se takva jedna kulturno gurmanska večer odigrala u našim krajevima. Iako su bili najavljivani mnogi poznati kuhari iz svijeta kuhinje i dnevnog boravka, iz raznoraznih razloga (nepoznatih redakciji a poznati Reutersu) oni ipak nisu došli tako da je glavnu riječ uzeo naš dragi Origano Sacchi. Iz njegove kuhače smo ovaj put mogli kušati njegovo najpoznatije kulinarsko djelo - punjeni vol au chevap ala bonne de Sacchi. Ovo prekrasno kulinarsko remek djelo posluženo je zajedno s limunom i jednim pomfritom, pripremljenim po poznatom francuskom receptu (ulje-tava-krompir). Naš majstor Origano Sacchi je pokretač niz gastronomskih stolova, što okruglih što pravokutnih, kulinarskih prezentacija, poznati je autor knjige "Večera za 4.75" i slično. Da ne duljimo pogledajmo izvještaj sa sinoćnje gastro večeri - Male tajne ćevapa...by Origano Sacchi..pa d






Kao što vidimo iz priloženog, reakcije prisutnih su bile fantastične. Jednostavno, drugari su ostali bez riječi. Naprosto famozno kako je naš iluzionist Origano Sacchi i ovaj put ostavio sve prisutne bez daha. Nakon ove demonstracije održan je i okrugli stol na temu "Usporedba Hesusa i Origana" a glavni predavač je bio pater Organ Rićbo koji je usporedio ovaj događaj s onim kad je Hesus nahranio 12 gladnih usta jednim kruhom.
Više o ovom nadnaravnom događaju saznajte u nedjeljnoj emisiji na TVOtpisani "Sir i dobro" kojeg i ovaj put vodi naš duhovni vođa, već navedeni fra Organ.
Uredništvo Znanstvene rubrike Foton
1 komentar:
Da,da to je ta IGRANKA
Objavi komentar