petak, 23. svibnja 2008.

Izvješće sa svemirske postaje "2m2"


Worp zemljani!

S obzirom da je Uredništvo cijele redakcije Otpisanih bila na kolektivnom godišnjem umoru u galaksiji Pivska staza, nismo bili u mogućnosti podastrijet vam Disko fotografije i Disko izvješće s
poslijednje međuzvjezdane igranke - DiskoHernia Space Odi i ti i stoga prvo eksjkuz as bat šit hepns.


Zapravo prema izvješću OSA-e (Otpisani Space Administration) u Pivskoj stazi je nedavno otkriven silicijev dioksid što znači da je tamo moguć i život jer vjerojatno nema kiše kao kod nas. Al zato ima pive i to dobre.


Nego da preskočimo ostatak uvoda evo par riječi s navedenog eventa. Tip tip...
DiskoHernia je prošla u najboljem redu. Skup je protekao u miru, bez većih incidenata prosvjednika. Nitko nije završio u zatvoru već jedino u gepeku Škode.


Dvije osobe su završile na hitnom traktu zbog ozljeda kažiprsta i očnjaka. Bilo je nekoliko vrućih glava ali jake policijske snage koje su osiguravale skup su na vrijeme smirile strasti tako da je ovaj nemili i nedragi događaj ušao u ovaj izvještaj samo da popunimo module. Tip tip...




Kako već svi znate već treći mjesec zaredom DiskoHernia se odvija u našoj bazi "2 kvadrata". "2m2" je poznati lokalčić u Tizianovoj u onom tamo velikom zidu di ide četvorka na Kozaru.Hvala još jednom gazda Abramu na gostoprimstvu.Tip tip...

Za pohvalit je novi razglas gazde Abrama koji je posebno za ovu priliku nabavio novi surlaund Bang bang end Oluksen tako da se muzika čula i daleko izvan prostora svemirske stanice "2m2".

Također, nije zgorega za spomenuti da smo kao i na svim skupljanjima dosad, imali i hostese koje su se i ovaj put brinule da uzvanici imaju piće u rukama kao i prekrasno pripremljene kanapete koji su ovaj put pripremljene u poznatom gastroStudiYu Origano Sacchi. Ali kako su kanapeti nestali brzinom svjetlosti naš SpejsFotograf jednostavno nije mogao poslikati navedenu deliciju.



Zapravo, kad je riječ o delicijama iz gastroStudia Origano Sacchi, neki zli jezici spominju da su upravo oni razlog postavljanja jedinstvene instalacije "Lenjine baš su ti sendviči Gorki". Može se čuti iz kuloara da je ova jedinstvena kombinacija Sacchi-Gorki predložena za nagradu Goranovo proljeve za 2008.godinu. Ovo je naime, manifest kuhara okupljenih oko Sacchieve struje "Jelo bez namirnice" koji govori o novom smjeru u kulinarstvu i gastronomiji. No nećemo ovaj put o tome. Idemo dalje..

DiskoHernia se nastavila u ljepšem i veselijem tonalitetu. Kao što vidite iz priloženog neka nova lica iz drugih galaksija su se pojavila oko iće&piće stola. Ovo je, prema nekim anketama, bio najveseliji stol u Svemirskoj Stanici "2m2". Neki će reć da je to i jedini stol u Stanici ali šta ćete, nitko ne može reći da nije bio i najveseliji. Idemo jopet dalje...tip tip...



Slika s istog stola ali druga poza. Već tad se vani počeo snimati ljubić pa je tamniji dio postave pogledavao prema van. A u tom trenutku su se pojavile jake snage reda (tzv Svemirska Milicija) ali gazda Abram je sve sredio tako da su se Redari udaljili bez podnošenja prijava. Nije im cicija ni piće platio...




Kad smo već spomenuli u dativ trenutku se vani odvijala prava DRAMA! Na obližnjem autu se snimao prvi DiskoLjubić. Glumce ne trebamo posebno izdvajati. Spominje se da će film nositi naziv "9 dana 9 moći" a sigurno će se premjerno zavestii u Muliplex Sclerossis Simestar.




A da je atmosfera bila užarena pogledajte u slijedećem dijanegativu. Sve se dimilo od žestine. A da su neki popušili, popušili su.






Mona Lisa by Tizian! Slika, pivo na platnu, rani kanibalizam, početna cijena 100 bodova. Nazovite Krivića na 060/112233. Internet Auuukcija traje do sutra navečer.






Slika za Red Parket. Kao što svi imaju svoje selebritije tako imamo i mi. Kastavski Đorđe Kluni i njegova Sindarela. Došli direkt iz Holywooda sa snimanja Spori i žestoki.
Više na našem portalu...točka..ha..er..






Bez komentara.







Veselo veselo. Raja traži veselo. Jabuka i pripadnica klingonske rase s planeta Worf.








I tako dođosmo do kraja. After party je održan u Opatiji u kafiću Galija u Bermudskom trokutu na fešti Novog lista. Malo smo razdrmali goste u kafiću, malo smo iritirali prisutne ali kako nećemo kad su se držali ko drvene Marije. Sve u granicama normale, dakako. Dragi svemirci, još jedna DiskoHernia je iza nas. Kako čujemo, svi su zadovoljni i jedva čekaju novi nastavak serijala. Dakako, već sad možemo najaviti i slijedeću DiskoHerniu i to 12.6. na istom mjestu. Više o novoj Herniji doznajte uskoro na portalu...točka...ha..er..











DiskoUredništvo

Broj komentara: 5:

Chamango kaže...

Ponovilo se!

Chamango kaže...

Ponovilo se!

najeD kaže...

tebi se ponovilo koliko vidim :)

surf 611 kaže...

jebo te đorđ.
jesil ti izmjerio zadvoljstvo nakupaca prema ISO 900100011001010?

Adebayo Okechuku kaže...

eeevo saćem...iz ovog topa...