petak, 21. studenoga 2008.

Izjelička organizacija - Kastavski klan

Izvještava novinska agencija TANJUR

Na današnjoj neredovnoj tiskovnoj konferenciji, ravnatelj Troskoka Ilija Čvorović izvjestio je javnost o uspješno završenoj tajnoj akciji tajnog naziva "5 u pola - dobro naparena".



Naime, danas su u špek-takularnoj akciji ushićeni članovi izjeličke organizacije (Kastavski klan) koja je godinama sijala grah i trepet po lokalnim krčmama izjedajući goleme količine mesnih prerađevina. Saznajemo da se organizacija tereti za krijumčarenje Velebitskog piva, lepinjarenje, iznudu ture na račun kuće, te suzdržavanje radi krminalne djelatnosti.

Sumnja se da na vrhu piramide stoji Aljoša Piramida. Još uvijek je u živom sjećanju nemilo prežderavanje koje je organizirao povodom rođenja sinova.

Iz nepouzdanih i neprovjerenih izvora saznajemo da ipak iza svega stoje stanoviti i manje poznati Goro Rešetar i Miro Vežica Crni. Prvi je okorjeli iznuđivač tura na račun kuće dok se drugome stavlja na teret podizanje atmosfere harmonikom nakon jela.

Kao glavni egzekutori spominju se Sime Podmurvica, Dejo Rastočinac Trba i milosrdni Strah Krnjevac. Trojac uglavnom specijaliziran za roštilj i šopsku salatu. Trba je poznat i kao preprodavač Velebitskog piva i ljubitelj ljute papričice.

Glavni logističar skupine je Slave Karabino Furiozo. Sumnja se da je svojevremeno u kasnim noćnim satima odvezao smeće ispred aščinice "Bella vista".

Kao visoko alkoholizirani članovi spominju se još Bora Bevanda te Saki Ekser Brzi. Da li je misteriozna i kultna "Večera za 4,75" njihovo djelo?

Ravnatelj Čvorović nije želi komentirati novinarske špek-ulacije vezane za jednog od glavnih želudaca organizacije zvanog Kina Bato. Svojevremeno je bio organizator šverca miomirisne kineske rakije bez kobre koja još uvijek stoji nepopijena! Poznat je i kao veliki ljubitelj peke. Navodno, ponuđeno mu je da bude zamašćeni svjedok ali je u zadnji tren izmakao organima gnojenja i avionom Lufthasana pobjegao u - Kinu.

Ravnatelj Čvorović dodao je još da se vrši kremenadlistička obrada nad poznatim kastavskim ugostiteljima Cicom Lukom Lepinjom i Draženom Satarom. Sumnja se da su pomagali skupini u pranju prljavog posuđa ulažući ga u tajne perilice na Kajmakskim i Ekstradjevičanskim otocima.

Svojevremeno se kao članica skupine spominjala i stanovita Sašenka Srdočanka. Kruže priče da je uvijek znala gdje stoji zaljućeno ulje. No, čini se da je na vrijeme dala petama vjetra.

Za T-Bone Sanjinom se još uvijek intenzivno traga.

Uskoro fotografije krminalaca, čim g.Lupino razvalja.

4 komentara:

Adebayo Okechuku kaže...

Sine mile, majko božja, krv ti jebem, auuuuu hiljadu mi lepinja Kastva i okolice...ko će ovo sastavit majketi...

Chamango kaže...

Grozim se i pomisli da postoji takova skupina. No, unatoč mojim nadanjima čini se da se izjedilačka organizacija duboko ukorijenila u vidičkim odajama. Nek nam je Karapandža na pomoći!

Adebayo Okechuku kaže...

Evo upravo sam doznao iz vrrlo neuvjerljivih izvora da se traga i za Borom Bakrenim. Navodno je ostavio tragove blatobrana automobila marke Citron na jednoj žbuki blizu tajnog sjedišta Otpisanih na Kastvu.

meSi kaže...

Da, da... govori se i da postoji suprostavljeni klan tzv. Triper klan koji se bave sličnim sumnjivim djelatnostima u još odvratnijem obliku. Djeluju isto na području Kastva. Zajedničko im je da rasparčavaju i koriste tešku drogu koju je u svojim laboratorijima davno osmislila kemičarka-kriminalka teta Vegeta. Kako je rekao cijenjeni kolega samo nam sveti Karapanđa i pomočnik mu Oliver mogu pomoći.