ponedjeljak, 24. studenoga 2008.

Privedeni osumnjičeni!

Danas u 13:00 privedeni su glavni osumnjičenici iz famozne Izjeličke Zločinačke organizacije Otpisani. Prema izvješću Poskoka, agencije za unutarnji nemir, Izjelička Zločinačka organizacija je poslijednjih 5 godina terorizirala ugostiteljske objekte širom grada. Kako nam je Ravnatelj Čvorović izjavio, na teret im se stavljaju razna teška kriminalna djela, dakako najtežeg karaktera. Za takvu vrstu kriminala predviđena je maksimalna kazna od 40 godina igranja takoreć nogometa u Kastvu.
Pa idemo redom, tko su oni?


1. Aljo Piramida.
Jedan od najžešćih štemera Otpisanih. Poznat po brutalnosti u izvođenju naređenja nalogodavaca. Izuzetno opasna osoba. Svoje žrtve prvo gnječi na ogradu a zatim im lupa glavom u ćoškove zidova. Nadimak mu je i Olja Brutale.








2.Goro Rešetar!!!!
Prema nekima mastermind cijele Organizacije. Na teret mu se stavlja učestalo iznuđivanje. Možda čak i najopasniji gangster na kontinetnu. Kao krinku je savršeno koristio sposobnost uvjeravanja i slatkorječivost. Omiljen kod lokalnih žena starije dobi. Uvijek spreman pomoći gospođama u nevolji s punim rukama vrećica svježeg povrća i voća. Mnogo zajeban momak.

3. Dejo Rastočinac TRBA, Strah Krnjevac i Sime Podmurvica.
Kao što i sam redni broj kaže - "Vražji trio". Najžešći egzekutori roštilja i šopske salate. Strah Krnjevac je pak poznat i kao Cezar s Velebita - najprecizniji lički snajper.














4. Boro Bevanda i Saki Ekser BRZI!!!
Obojica poznati po kratkom fitilju. Kod njih dvojice nema priče. Djeluju odmah i sad. Izuzetno prodorni po lijevom krilu. Sumnja je da je upravo Saki Ekser BRZI autor strašne večere "...za 4.75" međutim to mu se kako i sam kaže ne može staviti na račun.














5. Slave Karabino FURIOSO.
Uglađeni gospodin iz centra grada. Iako uglađena ponašanja i mekanih crta lica, ovaj je gangster zapravo bio zadužen za najprljaviji dio posla. Odvoženje "otpada" s mjesta zločina. Izuzetno čist u svojem djelovanju, da čak i forenzičari imaju podosta muke ne bi li otkrili da je upravo Karabino FURIOSO bio taj koji je odrađivao prljavi dio posla. Pravi zadatak za CSI Veli Brgud.




6. Jedina žena u organizaciji je stanovita Sašenka Srdočanka. Organizirala je turnire u pokeru, briškuli i dominu. Cjenjena od strane ostatka organizacije zbog organiziranja neorganiziranog kupleraja u ašćinici "Bella Vista" - servis pack 1.
Iako manje prisutna uvijek je bila tu da dolije ulje na vatru.




Ravnatelj Čvorović najavljuje da bi se val uhićenja mogao nastaviti i to već ovih dana a za sutra najavljuje novu konferenciju za novinare u prostorijama Poskoka.

Ravnateljstvo Ureda za suzbijanje...

3 komentara:

najeD kaže...

Sledio sam se! Ne mogu vjerovati da postoje takve kreature!
Užas! Pod plot pa šmajserom!

meSi kaže...

Postoje, postoje... na sreču !
...ili možda...?

sašenka kaže...

ma to vam je sve BANDA PROKLETA uvukli su se u sve pore civilnog društva...priča se po čaršiji a i šire da imaju veze čak i u HR VLADI NEJEDINSTVA....