ponedjeljak, 15. prosinca 2008.

Smicanje svijeta - strogo provjerljivo

Približava nam se 2012. Da, i?
E pa kažu Maye da 21.12.2012. završava jedno doba i počinje drugo i da odosmo u 5. dimenziju. Stari indijci tvrde nešto slično (završava Kali Yuga) a bogami ni Hopi indijanaci ne zaostaju. No Baba Vanga i ovaj mufljuz iz Norveške su svih predriblali.
Auuu, majkumu (op.a.)!

Doušnik iz redova Otpisanih, Nagib Krtica (pravo ime poznato redakciji) za naš portal ha.er doznaje da je sinoć u kastavskom hramu laminatske lože Otpisanih održan skup velikih meštara Zakulisanih radnji i Marifetluka.
Prestravljeni gore navedenim informacijama, četveroglava tajna laminatska loža Otpisanih (Furiozo - 48. stupanj kastavskog reda, Krnjevac - kastavski vitez 978. stupnja, Podmurvica - slobodni keramičar 59. stupnja i Trba - 67. stupanj izjeličkog reda, ujedno i član organizacije Okus Deji) zavrnutih nogavica i sa šestarima u drktavim rukama, a radi ostavljanja fizičkih dokaza o postojanju SJDMNKO na majčici Zemlji odlučila je poduzeti slijedeće:
- organizira se ekspedicija Otpisanih na Velebit sa ciljem zakopavanja određene količine rakije (šljivovica, u staklenom bocunu, sa plutenim čepom, zalivena voskom) i ostalih materijela (još će se definirati) na tajnoj lokaciji u rajonu Velebita.
- datum ekspedicije 30.5.2009. (subota kad cikne zora) - pozorno ćemo pratiti izvještaje dežurnog meteoralooga Otpisanih Gorivoja Čavke i nadati se povoljnom vremenu.
- ako nam se omakne pa preživimo 2012. biti će organizirana petodimenzionalna ekspedicija sa ciljem otkopavanja rakije i nazdravljanja u, pogađate - petoj dimenziji.

Naš Nagib tvrdi da će se u narednom periodu periodički održavati skupovi šireg sastava laminatske lože na kojima će biti preciznije definirane pojedinosti o Velebitskoj ekspediciji.

O ovome što ste pročitali da niste zucnuli ni riječi. To je tajna, majkumu!

Broj komentara: 7:

meSi kaže...

Da, molim da se drži u strogoj tajnosti i da se sve ovo shvati ozbiljno !
Sve ovo je za naše dobro i bolje sutra.
2012 je blizu !!!

Bjorzino kaže...

Strogo ćemo držati u tajnosti i da igramo nogomet kraj ašćinice Bella Vista. Zapravo, jebeš i rakiju koja nije tajnovita...anonimna...ovako ćemo zajebat i Iliju Čvorovića...

sašenka kaže...

a ja bi da zakopamo i jednu borovičku...ja ne volim rakiju, smrdi,smrdi,užasno smrdi

najeD kaže...

ti zakopaj pago od borovnice ako ti rakija smrdi....sramota!

Bjorzino kaže...

takvu rakiju je našla da falsifikuje...baraba jedna...

meSi kaže...

Provokatorica !

sašenka kaže...

pih jeste mi vi neki klaviri,pardon trube...eto vam provokatorice