ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

Svečana akademija 2010


Hašk Građani i građanke,

sinoć je održana Svečana Akademija SJD MNK Otpisanog Manekenstva povodom kraja 2010 godine. Nakon revijalne utakmice koja je specijalno za ovu priliku odigrana sat ranije u kojoj su snage odmjerili slijedeći sastavi:
PLAVI: Borovnica, Pižon, Vata, Pančev
ŽUTI: F.Huškaš, Krivokuća, Pjanović, Muslin, Ljukovčan

U uzbuđenim utakmicama pobjedili su Žuti rezultatom 3:2. Utakmica je odigrana na grbavici kastavskog krama nogometa i hokeja.

Nakon obavezne isplate obaveza prema Saviću (znamo momka jel..itd) nastavak je slijedio u KUD-u Nono Frane gdje se uz nezaobilaznicu vješalicu moglo pronaći i raznih delicija poput Plaće Nono Frane te Šopskih salata, Palačinaka Boronjez itd itd..

Prisutne polaznike Akademije svečano je pozdravio Bora Drljača nezaboravnim govorom iz kojeg ćemo izdvojiti...sve..."Živjeli".

I onda se nastavilo...dok gazda nije odlučio počastiti polaznike rakijom koja je sve prisutne podsjetila na davno kušanje poznate kineske Rižovice takozvane Prljavke.
E nakon toga je sve krenulo nizbrdo tako da je vw-c šolja morala biti hitno isprobana (ops.a).

Ima tu i opaska jedna. Žestoko najavljivani kalendari za 2011 su se izgubili negdje po putu tako da je obavješten MUF i POSKOK koji ih sada traže.
Toliko za danas.

Živjeli

















2 komentara:

Adebayo Okechuku kaže...

jel bato, ko je ova dugokosa nakaza?

najeD kaže...

Vili Manili, majkumu....rođo od Jupitera!