utorak, 11. siječnja 2011.

Zimska stanka


Dobar dan.
Nakon zimske stanke koja je trajala predugo, vratili smo se uobičajenim radnim aktivnostima.
A gdje su radne aktivnosti tu su i...radne aktivnosti.
Dakle, nakon uobičajenog posjeta nekom od smučališta s kojih vam zorrno prikazujemo kako je to izgledalo, vratismo se pripetavanjima.
Na slici broj A možete prepoznati glavne aktere ovogodišnjih zimskih gadosti. Strelice su sasvim slučajno dodane. I bez njih je sve jasno, očigledno....Na nasmješenim licima se jasno vide...nasmješena lica...Međutim, pustimo sad to iako je matematika egzaktna nauka....priprema dakle...

Na mondenim skijalištima smo susreli i neke od nadolazećih zvijezda belosvetske estrade. U ekskluzivnim intervjujima su nam najavili izlaske. Albuma. Poznata pjevačica Borica Brunclik koja je za prodor na EU tržište čak promjenila prezime pa je sad Borica Brunclick, predstavila nam je album "Zelene oči, alge su tvoje". Album je na južnotirolskom narječju prilagođen potrebama talijanske manjine u južnim Alpama. Čuje se samo na nadmorskim visinama većim od 7000 metara. Zbog specifičnog melosa, zabranjen je za mlađe od 60. U redu je.




Ima još. Dugo ga nismo čuli. Narodni pjevač Ljuba Aljičić i njegov prateći orkestar, a koga drugog nego Mire Nikolića. Eh, koja je to rapsodija.
Album "Bujrum". Također prilagođen za jodlersko tržište. S obzirom na velik broj jodlera nema sumnje da će i ovo izazvati veliki bum u trgovinama. A kad to bude, svi u skloništa...Album je nadahnut famoznom rečenicom "Jebo te moj pokojni Ljuba" koju je Ljuba Aljičić zapamtio još dok je bio malac a rečenica je bila lajtmotiv u rodnoj grudi pjevača...

Doviđenja

Nema komentara: