nedjelja, 28. listopada 2007.

Trekking tim Otpisani

Evo i pojedinačne sekcije SD Otpisani. Naime, moramo spomenuti i naravno čestitati našem Slafiši (32 - puno ime i prezime poznato redakciji) na uspjehu u utrci UčkaMountainTrek 2007 koja se jučer (27.10.2007. op.a) održala na obroncima naše drage nam Učke ti materine. Naime, prema informacijama dobivenim od našeg stalnog člana od ukupno 90-ak natjecatelja Slafiša je završio 22. To je izuzetan uspjeh stoga Slafiša, čestitke od uredništva BlogSD Otpisanih.

Vaš dragi urednik nesportskih novosti nije mogao sudjelovati u utrci zbog vama već poznatih problema s aduktorom ALI to ga nije omelo da utrku poprati na cibikli, da malo obiđe neke od kontrolnih točaka (planinarski dom Poklon te selo Mala Učka) i da "opali" nekoliko fotografija koje će vama neradnicima i probisvjetima pokazati kakvi su pejzaži u ovo divno jesensko doba godine na tekuće i krute...Nadam se da će VAS (ovo a naglašavam) ovo malo trznuti i trgnuti da dignete te guzičetine iz fotelja, stolica, pilates lopti, WC pilates dasaka i sličnih sjedalica i da ćete prvim izlascima sunca pronaći vremena i za obilazak ljepota lijepe nam ga naše 'rvatske.
Da ne duljim dalje (moram ić pomoć ženi skuvat ručak), vi uživajte u fotografijama i još jednom, Slafiša svaka čast!ŽIVEO!

3 komentara:

meSi kaže...

Čestitke Slafiši na polučenom uspjehu !!!
Dok pravi momci trče treking, šonje
kuhaju ženi ručak :-)

najeD kaže...

nemoj tako, šta fali ručku? :)

Adebayo Okechuku kaže...

ne fali ručku ništa...malo sam previše zabiberio al šta sad...kao da amil ne zajebe nekad ćevape..