srijeda, 2. travnja 2008.

Fondovi kresnuli za 25%


Cjenjeni gledatelji,

ovo je Dnevnik a ja sam Miki Maus. Udarna vijest, takozvana brejking njuz ili možda razbijajuća vijest je da su fondovi u RH krknuli za 25%. Detaljnije o ovoj zabrinjavajućoj pojavi čut ćemo od našeg reportera s lica mjesta. Na tom licu mjesta se nalaze naša dva najveća stručnjaka s polja krumpira i financija, Ž.Kardelj pardom Kardum i Najed KerŠu.
Gospodine KerŠu NaJed, kako komentarišete najnoviji slom berze i butige i taj strelovit i strahovit pad cijena dionica i općenito fondova?
N.K.: dakle, nakon rasta cijene janjetine koja je posljedica povećanog priljeva sredstava u kasu OtpisaniEinZweiDrei fonda a opet zbog neplaćanja obveza prema Stanovitom, došlo je do povećanja likvidnosti našeg, koga čega, fonda što je za posljedicu imalo strahovit rast potrošnje tekućih sredstava iz, koga čega, ovaj put skladišta Vidikovca (Vidikovac, hrv.Vidikovac, prema Ustavi Otpisanih, središnje mjesto okupljanja direktora SJD Otpisani, a sa zadaćom očuvanja
vlasništva nad kapitalom središnje banke Otpisanih). Sve to zajedno dovelo je do straha kod pojedinih ulagača u tekuća sredstva. Međutim došlo je do greške u proizvodnji tih sredstava i prekasno se ustanovilo da je bačva šuplja. I ode sve u...jel...u koga što? Akuzativ!!!

Eto dragi gledatelji i čitatelji, na ovako stručan način naš glavni financijsko-bačvarski stručnjak je objasnio pad fondova na tržištu kapitala u nas. Za očekivati je da će se stanje stabilizirati iako nas je vijest koja je UPRAVO pristigla u redakciju malo oneraspoložila a kaže da će sutra vrijeme biti isto kao i danas, povremeno s kišom i pljuskovima. Puhat će sjeverni i sjeveroistočni južni vetar a na Jadranu (more dobilo ime po pekari Jadran u Umagu) bura. Obući vjetrovku obavezno!

Toliko u ovim vjestima. Više o svemu na našem portalu...točka ha-er.

A sada....reklame....

1 komentar:

najeD kaže...

o sunce ti jebem....