petak, 16. svibnja 2008.

Vjerski guru nam dolazi u posjet


Rijeka, Hrvatska: Saki Baba u našem gradu!!!!

Mir s vama dobri ljudi. Prenosimo dobru vijest svima vama, prijateljima dragim, dobrim i poštenim ljudima, braći i sestrama.
Od danas je s nama i naš dragi guru SakiBaba.
Kako on sam kaže, citiram: "Dođoh da protrljate moju lampu ljubavi (???) i da gledate kako iz dana u dan blista sve većim sjajem. Dakako, ovo je izazvalo i neke čedne reakcije iz redova suparničkih vjerskih sekti te su ga optužili za seksualna uznemiravanja i proseksističke izjave.
Nego da ne nastavljamo sa žutilom idemo na zelenilo.
Kako doznajemo iz SakinogBabinog vjerskog štaba razlog dolaska velikog gurua je neizreciva sličnost SakinogBabinog i Origana Sacchia koji je, kao što i sami znate, osvanuo na duplerici SJD Otpisani. SakiBaba je odlučio duhovnom pjesmom i raženim kruhom nahraniti gladna usta Otpisanih i ispraviti nepravdu nanesenu od prije 20-ak dana od strane njegovog takoreć dvojnika, o kojoj ipak nećemo sada, nije vrijeme ni mjesto. Dakle, za vas koji to ne znate SakiBaba dolazi iz Prasanthia-e i odlučio je ovaj put posavjetovati Origana Sacchia kako se zapravo pravi prava Prasanthia s Jabukha u ustah (a kako znate prasići će da se oladu). Zašto?
Za sve vas koji to ne znate, još dok je bio mlad SakiBaba je svoje moći prezentirao kroz svoju poznatu slastičarnicu na uglu u kojoj je materijalizirao predmete kao što su bomboni, štapići, čips i slično, za svoje drugare i pretvarao ih u toplu prasethinu. Danas On svojim rukama nadilazi zakone fizike (zakoni donešeni by Einstein&Borstein) te iz ničega stvara razne predmete i pretvara ih u prah. Ljudi danas dolaze kod njega sa sumnjama i Strahom a odlaze smirenim umom i s odlukom da će živjeti boljim životom i punim želučetom. I tu se vidi najveća razlika između SakiBabe i Origana Sacchia jer kao što znate Origano svojim receptima liječi ponajprije pretilost (danas gostuje u SAD-u u poznatim restoranima brze prehrane i svojim receptima oduševljava Amere).
Dakle, večeras svi dođite na zajedničku molitvu, toplog prasića, ladnu jabukhui grupni seks by SakiBaba. Opustite se, zapalite koju i idite u miru.

Redakcija Žir i Loše

2 komentara:

najeD kaže...

haareee saki saki hare
hare baba baba hare
hare hare saki saki
saki saki hare hare

om

sašenka kaže...

iju,iju,ijuju