ponedjeljak, 27. listopada 2008.

Ispod haube


Poštovani posjetioci,

nakon sinoćnjeg vinsko pivskog spektakla u sad već upitno omiljenom bircuzu Vidikovac Uprava Otpisani Manekeni bloga odlučila je najaviti početak prodaje novog specijaliziranog časopisa za moderne frizerske djelatnike "Zaposlena Slavica".
Izlazak prvog broja se očekuje za kraj tjedna a svečana promocija održat će se u nedjelju nakon derbija u Kristalnoj dvorani doma sporova na Kastvu. Urednica magazina Slavica Ciganović najavljuje vruće teme za hladnu jesen. Izdvajamo rubrike: "Slatka trajna", "Vikler majer", "Hairware". Kako su nam najavili iz Odreda za javnost, naša domaćica Slavica će ugostiti i niz selebritija a prva gošća će biti Žuži Jelinek. Najavljena je i promocija nove kolekcije modnog rublja "Slavishas Secret" kao i nove proizvode za njegu muškog tjela "Slavea".

I zato, do skorašnjeg susreta.

Uredništvo magazina "Zaposlena Slavica"

Broj komentara: 5:

Chamango kaže...

Evo još jedna naomena iz prve noge... U slijedećem broju ćemo raditi veiki TEST ULOŽAKA za nogomet. Naše starlete Slavica, Dejninja, Simeta, Aljiša, Borota, Strahica, Mira i Gorodana će testirati Uloške u svim mogućim nogometnim pozama. Rezultate tog testa pročitajte u slijedećem broju našeg magacina!
Urednica Slavica

najeD kaže...

fale nam te haube u svlačionicama :)

Adebayo Okechuku kaže...

Draga urednice, pišem ti po prvi puta jer imam problem s mužom kući. Sinoć je došao pijan ko letva u 3 sata u noći. Smrdio je ko kuga i htio je odnos. Ja imam menses i nismo se a baš mi je drago da baš u novom broju imate TEST ULOŽAKA. Veselim se sliedećim stvarima.
Tvoja Mahmuta.

Chamango kaže...

Draga Mahmuta tvoj problem je otprije poznat redakciji i zato ne jebi gredu i čubvaj Svoj Menses To je jedino što imaš. A on...
On će uvijek.

Adebayo Okechuku kaže...

Draga Slavice, hvala ti na savjetu al on je takva svinja da je to za popizdit. Što ću jadna ti sam i kukava...kad ga volim....