utorak, 25. studenoga 2008.

Stvarno izvanredna konferencija

Kastav, 25.11.2008. (TANJUR): Nakon jučerašnje zajedničke spektakularne akcije POSKOK-a i Kastavskog odvjetništva soli na rep dobili su pripadnici čuvene Zločinačke izjeličke organizacije Otpisani.
Privedeno je 9 članova ganga dok su još nekolicina u bekstvu. Zapravo bili su jer su noćas u 3 sata uhapšeni na graničnom prijelazu Srdoči nakon izlaska sa benzinske postaje koju su netom i brutom opljačkali.


Kako kaže ravnatelj Čvorović, nađeno im je 25 litara bezolovnog Super 95 benzina kojeg nisu željeli platiti po novim cijenama već po starim koje su bile do jučer više za cca 10%. Nakon ovog brutalnog nedjela uputili su se u neznanom smjeru ali ih je naša snaga reda uhvatila i privela linijskom sucu za prekršaje koji je podigao zastavicu nakon što se Kina Bato našao u nedozvoljenoj poziciji. Kod obojice krimosa nađene su veće količine holesterola a pas tragač je nanjušio da su netom prije konzumirali luk i ajvar. Za takvu vrstu zločina predviđena je kazna od 5 do 15 godina izjedanja u omiljenoj ašćinici Vidikovac na Kastvu.
Ravnatelj Čvorović nam je pobliže opisao noćašnju akciju a potvrdio nam je da su telefoni ovih teških kriminalaca bili prisluškivani. Prema tonskom zapisu koji potječe negdje od nedjelje, sam Kina BATO je Mirotu Vežici CRNOM i Slavetu Karabinu FURIOSI najavio da će se ovih dana dogoditi nešto o čemu će pričati cijeli Kastav. Naši vrli detektivi su odmah pretpostavili da je Kina Bato odlučio okrenuti turu pića u tajnom sjedištu ove organizacije. U ašćinici Vidikovac na Kastvu.


Ostale detalje oko ove visoko organizirane izjeličke organizacije ravnatelj Čvorović nam nije htio otkriti a glasnogovornica POSKOK-a je zakazala novu konferenciju na kojoj će se detaljnije govoriti o pripadnicima skupine. Potvrdila nam je i neslužbenu informaciju da je jedan od članova odlučio postati pokajnik te će reć o raji sve što zna.

Do slijedeće konferencije,
Ravnateljstvo Ureda za suzbijanje...

2 komentara:

Chamango kaže...

Mislim da je ova organizacija škamp rana ovog društva i da ga izjeda iznutra, od debelog crijeva naviše...
Oprostite im!

najeD kaže...

Ja se bojim slijedeće nedjelje! Ako opet zavrte neku turu najebasmo! Majkumu!