ponedjeljak, 2. veljače 2009.

Čuvar pečata Otpisani SJD MNK


Izvještava TANJUR, starinska agencija za gurmanski sklad i izopačeni blur i nemoral
Nakon jučerašnjeg nogometnog pripetavanja u okrnjenom sastavu Otpisanih SJD MNK koje je usput rečeno završeno 5:4 u korist plavih odnosno tima Čelsea (Ćivokvi, Mahmut), na sjednici koja je održana u dvorani za zagrijavanje i pripremu tonusa izglasane su neke deklaracije koje doduše nisu i službeno stupile na snagu zbog, kako smo već rekli, nedostatka kvorum kolorsa, a odnose se na zaštitarske funkcije parlafona Otpisanih.
Dakle, odlučeno je da se tajni agent 4,75 (službeni kod: Brzi) inače poznat i kao Sakinho Santos (autor skandalozne kulinarske emisije Večera za 4,75) preraspodjeljuje na novo radno mjesto: Čuvar pečata Otpisanih!
Zadatak tajnog agenta 4,75 će biti čuvanje pečata koji se koristi za ovjeravanje aktova (ženskih op.a) koje bi mrsili Otpisani tijekom doživotnih mandata. Ukoliko se mršenje dogodi a nema objektivnih razloga da se ne dogodi, tajni agent 4,75 će za istaknute zasluge mršenja odlikovati mršitelja Redom Marice Kastavske s likom Nives Drkić tj. riječ je o odlikovanju za osobite zasluge za promicanje visokih oralnih načela. Također, ukoliko se dogodi mršenje a'trois stanoviti mršitelj će se odlikovati Spomenicom Kastavskog trolista s likom Paris Hilton.
Na slijedećoj sjednici trebali bi se i službeno provesti navedeni zaključci nakon tajnog glasanja.

Uredništvo Magazina "Milas.com", iskrenih novina za korumpirane političare

3 komentara:

najeD kaže...

Ja sam za! I ovo je tajno....majkumu!

meSi kaže...

Tajno, tajno, a i peti mjesec se brzo primiče, bloga mu...

Adebayo Okechuku kaže...

...pst...ne spominji peti....mjesec...to je tajna...