utorak, 14. travnja 2009.

Pronađen Kina Bato


Izvještaj OSA-e (Otpisani Spejs Agecija-e, vidi sliku), zvjezdani datum zvjezdanog dvevnika 4 koma 75 Zapeta puška 14.

Naš tajni satelit letilica koji kruži u orbiti bivše planete SFR-Yot Ge6+2 naišao je na tragove koji mogu posvjedočiti da se dugo traženi kiborg Kina Bato nalazi u
susjednoj nam galaksiji "možda BiH možda ne BiH" u sazvježđu Republika SRP-ska'n'ank republika negdje oko kantona Karton Dvoboj G3. Nakon prolaska granične atmosfere bez carinjenja prtljage, letilica OSA-e se sretno spustila na tlo nekad cjelovitih a danas razjedinjenih "možda BiH možda ne BiH" federacija i konfucija. Čini se da je OSA već dulji niz svjetlosnih godina u zabludi i da traga u potpuno krivom smjeru trošeći izuzetno velike svote maraka i konvertibilnih američkih dinara na nalaženje kiborga Kina Bato u istočnoj hemajsveri (sektor Kung-fuj) a zapravo se trenutno najtraženiji član izjeličke organizacije SajberOtpisani nalazi u krateru Dvoboj G3, kanton Karton Tetra-Paks. Dokazi koji su prikupljeni tj snimljeni iz letilice SS S Lemilica 159 KakavaN s pilotom Nelson Mahmut Pilot Beta2 Fajnal Frotir, nesumnjivo nam dokazuju da je kiborg Kina Bato uteko u susjednu galaksiju "Gdje nijedan človek još nije bio" i uložio konvertibilu u novi biznis. Zavarao je svemirsku balijansu i organizirao cjelokupni posao iz samog susjedstva. Naime, kiborg Kina Bato, baraba jedna (ops.ja.) je uložio kapitaliju u Visoko Profitabilni Posao Trgovanja Gorivom (VPPTG), dakle bengom, dizlom, super 95 citoplazmom, evroturbodizelom najnovije kvalitete po spejs normama ISO fajnest s vrlo malim udjelom beta karotena kao i plinom "GAS maskara 3-funov" faktor 32.
Istražitelji OSA-e su poslali signal Kina Bato-u da se što hitnije javi u štab SJD MNK Otpisani te da prijavi svoj dnevni boravak u susjednoj galaksiji. U protivnom će se sazvati komitet Otpisani Balijanse te će se razmotriti lansiranje balističih (!!) "Pijan ko zemlja-zrak" raketa s tetrionskim zrakama na Gandža kvadrant Kina Bato-a. Molimo Kina Bato-a da kod prijavljivanja dnevnog boravka priloži i sličnu kartu kao i biljege u vrijednosti 10 piva. Konvertibilnih naravno.

S poštovanjem, Otpisani Svemirska Agencija

Broj komentara: 9:

sašenka kaže...

Aauuuu Batoo

najeD kaže...

Ono iza pumpe je garant skeretanje za Teslić, Tešanj....

Adebayo Okechuku kaže...

jok Bato...za Teslić Nikolu je desno a ovo je za Modriču....Optima Modriča..

najeD kaže...

pa doobro, pogreši čovek

Chamango kaže...

Sanjam dan kad ce OSA ispalit satelit Otpisani u orbitu oko planeta Kastav!

Adebayo Okechuku kaže...

pa ispaljujemno ga svake nedjelje...

najeD kaže...

paralelno sa ibarskom magistralom....

meSi kaže...

Uuuuu bato, pa još nismo ni odradili ekspediciju u visoko Velebitsko gorje, a vi bi odma u vaseljenu !

Adebayo Okechuku kaže...

e mnmnmogo mi je drago da neko misli i na lansiranje na Velebajt...
živio meSi