srijeda, 23. lipnja 2010.

Vuvukele i roštilj - dva bratska druga

Prema izvorima iz dnevnog tiska saznajemo da su kinezi (mamuim jbm...koja je to stoka op.cit) pojačavaju proizvodnju omraženih vuvukela. Direktor tvornice, inače moj dobar prijatelj i'stranke je otčulio povećati kapacitete za čak 90%.
A ovu stravičnu proizvodnju ne treba dodatno komentirati osim citatom kolege iz dnevnog tiska - "Ljubuteljima nogometa u Jućnoj Africi i Kastvu loše se piše". (Hijena/Jojtejs/Tanjur)
 
A da se nadoveza na ovu vijest, moram spomenuti i derbi kojeg smo organizovali sad za petak. Dakle, prisutni sindikalci bi trebali utrčat u slijedećim sastavima:
1. Asanovići (otac, mater + dva blizanca, ne znam koji je koji)
2. Polančeci (ćaća iz Poremetin'ca, mater + hćer)
3. Dileri (A.T., ?.T + dva maloljetnika ?.T. i ?.T.)
4. Lički Armstrong (Strahsung, Austrahopitekus, itd itd)
5. Crni Mirsad i njegovi Brčki dječaci će javit zapo' sata
6. Domaćini (A-Boriđini + dva četveronošca)
7. Simeona je možda najavila dolazak al to ovisi..o Velebitu...
 
Uglavnom, to je to. Očekuje se lijepo vrijeme, oko 22-23 celzija. Suncobran osiguran (kod kroacije), telka radi, radijo imam, drva i ćumura ima...roštilj imam...Za one koji još ne znaju, za doć u seoce je vrlo lako ali ima par škakljivih skretanja. Dakle, kod Mede skrenuti lijevo prema Krmpotama. Nakon 5 kilometara dolazite do skretanja lijevo za Drinak. Tu skrenuti lijevo (za orijentir osim velikog znaka je i autobusna čekaona (nekad) na kojoj piše hdz. Jebiga, tu skreni lijevo. Nakon 20ak metara opet lijevo i pratite markaciju. Nema brige, sve je asvaltirano. Ko novo! Nakon 200ak metara kod lijepe kamene kuće skrenuti udesno na uzbrdicu. To je prvo skretanje udesno. I jedino. Stavit ću neku oznaku na drvo da znate točno skrenut. Al nemoš falit. Tu ćete vidit moja kola, motor, kuću itd itd...Znači kad to ugledate, stigli ste na cilj. Ima još samo jedno upozorenje. Držite se dobro desne strane ceste jer na serpentinama znaju naletit kamioni što voze trupce izbrda. Meni je jutros naletio jedan al čouk me nije očekivao u 6 ujutro i to još na motorkotaču pa se iznenadil. Al sve je prošlo ok.
 
Srdačno vas očekujem uz zvuke Roka mandolinen bjeri bjeri bjeri ciftelies Te gjithe doo t'kendojme Kenga le t'jehoje Cdo gje mund te jete Roken-roll!i zveket čaša rakije.
 
Vaš A-boriđin...
 
P.S.  Polančec će uzest vopi sada i messo, moja hanuma će zapeć domaćeg kruva, uzeli smo i dva sira škripavca, domaćeg...mmmmm...i to je to...

Nema komentara: