četvrtak, 17. ožujka 2011.

Brčka antika


Haire, rekli bi stari grci. Zdravo.
Javiše nam arheolozi da su na području Vežice pronašli dokaze o postojanju lika iz starobrčke mirologije - Mirotaura.
Mirotaur je bio mirojski pola čovjek a pola bik. Priča je išla ovako, bila neka pica, pa nekoliko brčkih bogova pa je tu bilo neke frke jer se k'o u svakom dobrom filmu nešto zaplelo pa je doletio taj Mirotaur da reši stvar.
Međutim, frajer nije imao kompas or đipies jer mu Sime nije htio dat popust i onda se uvalio u govna i zalutao u nekakvu šumetinu. Par njih ga je pokušalo ubit jer im je strašno išao nakur* al ovaj se nije dao.
Uglavnom, na kraju je sve otišlo u vražju mater, i brci i brčka kultura i sve je ostalo na mitu (a danas i korupciji). Činjenica je da su se ti brci prašili sve u šesnajst, di god su i kad god su stigli i onda im je za taj javašluk za sve bio krvi onaj Zeus i ona njegova pica. Zapravo on ih je imao više jer se to tad moglo. A danas?
Nema toga danas. Ostala samo korupcija.

Do slijedećeg mita...

Srdačno naši

P.S. nisam dovršio ovo iskapanje. Arheolozi su ga iskopali i stavili u muzej al već popodne ga je netko maznuo i navodno je završio u Ilegalnom muzeju SJD MNK Otpisani Manekeni u Ledenoj dvorani kastavskog doma odojaka. Ilegalno nam najavljuju izložbu koja će se svečarski otvoriti uuuuuu....nedjelju u 19:00

Živili

1 komentar:

najeD kaže...

K'o što je to u samom zametku Otpisanix rekao moto: tu prest'o sport , a počela umetnost! Aljalj vera! Straxovito!