četvrtak, 29. studenoga 2012.

Emisija PROVJETRENO!

Ave Kralju!
Ovo su doslovno riječi četvorice đenerala a uputili su ih našem Kralju iz Bakra povodom njegove obljetnice!
Nakon silaska s aviona (hrv zrakoplova) trojica generala, Aca Keš, Crni Mirkač, Dejo Kajmak a i onaj četvrti (???) dočekani su od gomile koja ih je dočekala.
Međutim, iako je gomilica očekivala napaljeni govor i pobuđivanje niskih strasti, trojica đenerala (a i onaj četvrti) samo su zaželjeli našem Kralju iz Bakra sretnu obljetnicu i da ih doživi još barem 3put toliko.
Naravno, ekipa Provjetreno je ovim pute istražio vezu između Kralja iz Bakra i jednog od đenerala (govori se o Dejanu Kajmaku,dipling). Naime, Dejan Kajmak je nedugo nakon, bio vlasnik lanca bemzinskih stanica (hrv postaja) u Kastvu i okolici. Mnogi se pitaju kako je to moguće da jedan diplinžirani đeneral nedugo nakon postane vlasnik tolikog kapitala. Vjeruje se da je to zbog vrlo bliskog prijateljstva koje održava sa Kraljem iz Bakra. Ne bi tu bilo ničeg spornog da Kralj iz Bakra ne vozi kola na plin! Ali...pričekajmo nedjelju da pa vidimo čija nana crnu vunu prede. Dalje, naši novinari došli su u posjed zanimljivog dokumenta koji povezuje đenerala Acu Keša i Crnog Mirkača. Nakon što su oslobođeni iz sibirskog haškog, iz pritvora su izašli u ganc novom Renolu kojeg je, vjeruje se, Aca Keš na spavanju uturio Crnom Mirkaču. Dakle, tu se vidi da je riječ o mutnoj skupini povezanoj crnim i vrlo nezakonitim radnjama. Neki zera bolje upućeniji u zatvorske djelatnosti i marifetluke vele da se Aca Keš poslužio novom vrstom droge - Renoinu, kojom je omamio Crnog Mirkača dok je ovaj hrko na krevetu iznad.
Pokušali smo doći do obojice međutim vrlo kršni momci iz Megastrakčrs osiguranja su nam preprečili put tako da smo u konačnici sretni šta nismo dobili po piksli. Opet!
Dakle, još jednom, Kralju iz Bakra sretan rođendan a nove dogodovštine pogledajte u novoj epizodi emisije Provjetreno!

Gelsenkirchen!

Nema komentara: