utorak, 5. veljače 2013.

TAS sa šargijama

Prekopavajući našu glazbenu arhivu iskopasmo jednu ploču i, eto ti ga vraže, odmah ga objavismo na našem portalu. Da, dobro vidite...to su Narodna kola iz Bosne sa šargijama powered by Folcvagen ilitiga TAS sa šargijama. Izdanje je voistinu staro ali lica su zauvijek mlada. Odmah smo uočili izvanrednu sličnost pratećeg ansamlba Gorići za koje saznasmo da su nastali kao lijeva otpisana frakcija Brčkih dječaka. Naime, Ansambl Gorići je frakcija Brčkih dječaka koja je zabrazdila u čardaš izričaj te se slizala s violinistom Ivkovićem.
Prilikom slušanja prepoznali smo vrhunsku virtuoznost violinističkog soliste Jefgenjija Ivkovića koji je posebno istaknuo na skladbi "Fudbaler sa čardaš nogama" (u originalu "Labdarugascz az legmulatsagisabb czardascz labaim"). 
A službeno saznajemo i to da je vođa ansambla Gorići još uvijek aktivan te da je prošle nedjelje izveo kabaret u omiljenoj sljastičarni pul kod Matuj i to u prisustvu vlastite dve tetke.
Ukoliko želite preslušati album dođite već ove nedjelje na hram Labdarúgó-világbajnokság na Kastvu u urednovno vrijeme tj u 19:00č.

Tiszte- legj!

Uredništvo Otpisani Manekeni 

Nema komentara: