četvrtak, 20. lipnja 2013.

"U ime rakije"

Drugari, kucnuo je čaš da se otkopa rakija.
Okopnilo je, smicanje svijeta je prošlo. Eto nas u petoj dimenziji već pola godine a mi i dalje ne znamo šta ćemo i kako ćemo, da ne kažem kad ćemo.
Dakle, nakon što smo danas zasjedali u krnjem sastavu (Ćivokvi, Slavica, Mahmut) a pridružio nam se telekonferencijski Goro Rešetar, zaključili smo da raspisujemo referendum za jednakost rakije popularno nazvan "U ime rakije". Dakle, prikupljanjem potpisa odlučeno je da idemo pred zgradu i tražimo raspisivanje referenduma s ciljem da se donese ustavna odluka kojim bi se definiralo da je rakija zajednica alkohola i recimo grožđa, šljive, kruške ili ne znam više čega. Također, referendumsko pitanje se odnosi i na datum kada bi se ta zajednica konzumirala. Drug Mahmut je tražio da se referendum proširi i pitanjem "Da li otkopavanje rakije automatski znači i da je ona zakopana?" međutim ovaj prijedlog nije prošao zbog mogućeg logičkog podjebavanja Udruge odnosno predlagača prijedloga...žbrlj"

Molio bih sve koji su došli i koji nisu došli da se izjasne po slijedećim točkovima:

1. Želite li da se ustavno definira otkopavanje rakije na izuzetno tajnom lokalitetu sjevernog Velebita blizu Rossijeve kolibe u onom dolcu ispod onog velikog kamena di smo stavili onaj mali kamen a sve to zakamuflirali travom, lišćem i slično?

2. Želite li da se ustavno definira konzumiranje gore navedene rakije na još tajnijem lokalitetu sjevernog Velebita, 15 centimetara od gore navedenog tajnog lokaliteta kod Rossijeve kolibe u onom dolcu ispod onog velikog kamena di smo stavili onaj mali kamen a sve to zakamuflirali travom, lišćem i slično?

3. Želite li da se ustavno definira vraćanje u dom na Zavižanu sa turbo spektakularnog tajnog lokaliteta  sjevernog Velebita blizu Rossijeve kolibe u onom dolcu ispod onog velikog kamena di smo stavili onaj mali kamen a sve to zakamuflirali travom, lišćem i slično, gdje bi popili možda koju Velebitsku pivu a možda i degustirali kakav gra' i zelje?

4. Želite li da se ustavno definira odlazak u Jozefinu (na povratku sa tajnog...jel...) gdje bi se eventualno naručio odojčić ili janjčić te se potom posvađali sa ljubaznim osobljem lokala?

5. Želite li da se ustavno definira odlazak u neku normalnu gostionu na degustaciju odojčića, janjčića itd itd?

Ako ste zaokružili svih pet pitanja, vi ste izuzetno vrijedna i samosvjesna osoba, spremna na kompromise i na rad. Isto tako vi ste i luđak koji zna da ga u Jozefini čeka ladno meso i krvoločno osoblje spremno na kavgu.
Ako ste zaokružili sve osim pitanja pod brojem 4 vi ste izuzetno vrijedna i samosvjesna osoba, nespremna na kompromise i niste luđak. Barem ne totalni luđak.
Ako niste zaokružili ništa, vi ste promašen slučaj. Bolje vam je da se odmah ubijete hladnim oružjem il da skočite s Titovljevog mosta (Krčanskog, ops.aaaa)
Ako ste zaokružili samo pitanje pod brojem 4 (slovima četiri)....vi se zovete Saša Pavl...(jel..) i omiljena vam je uzreka "Meni je ovo dobro"...

Hajd sad...

Nema komentara: