ponedjeljak, 8. lipnja 2009.

Patrijarh Čavle ft. Slavika Artemije

Donče Vele javlja ahreološke vijesti iz zemlje!





U nedjelju je u malinjaku prizrensko-kastavskog duševno rehabilitacionog manastira Black Pedder pronađena relikvija kastavsko-turnićko-prizrenskog protoreja, Pravoslava Slavike Artemija (inače moj dobar drug Metalika)

Slavika Pravoslav Artemije je bio osnivač stacionara za liječenje bolesti zavisnosti u kastavskom manastiru a poznato je da je koristio najbrutalnije metode kao što je tamburanje palcem u rebra, fikarenje nogom u cjevanicu, provlačenje lopte kroz noge i mnoge druge a da bi zatim, kao vrhunac torture u transu izgovarao neke čudne riječi kao «oprosti» i «izvini». Vjerojatno pod utjecajem bunike iz Saborskog.

Kao vrhunac torturnih metoda spominje se i vračanje sa protivničkog gola uslijed čega dolazi do spontanih izvrtanja skočionih zglobova i napucanja mišića.

Ovim povodom (iskopavanja) Sveti arhijerejski sinod u ime patrijarha Čavla se obratio javnosti saopštenjem u kojem kaže:

«Ne podržavam batinaške metode Slavike Pravoslava Artemija, liječenja zavisnosti o fudbalu nedjeljom te se u ime manastira izvinjavam fudbalerima obije ekipe!».Slaviku Pravoslava Artemija ćemo podvrgnuti kanonskoj odgovornosti.

Dalje, kako javlja Donče Vele, naša stalna agencija za nevjerojatne događaje iz budućnosti, periskop brčki navodi da Vašington vrši pritisak na vlasti u Kastvu a ovi pak na nedužne sljedbenike Slavike Pravoslava Artemija da se prestane s nedjeljnim batinaškim metodama liječenja od zavisnosti.

Nedužni sljedbenici se brane da je u pitanju montirani proces!!

Navodno se proces montira već godinama ali o tom se uporno ćuti iako su se već mogle čuti glasine o navodnom postojanju tajne izjeličke organizacije Laminata iz Kastva i okolice koji se također brane tvrdnjom da je opet riječ o montiranju.

Što će se i kako će se situacija dalje razvijati izgleda da ćemo morati pričekati do slijedeće nedjelje odnosno novog obreda Pravoslava Slavike Artemija.


Do slijedeće iskopine

Uredništvo Bejbe Vange

FAUL!

2 komentara:

najeD kaže...

Voistinu! Neka bude mir u našim cjevanicama.

Protojerej Skočni i cele Stopalije - Zglobije

sašenka kaže...

U IME OCA I SINA I RAKIJE SVETE VELEBITSKE