ponedjeljak, 17. prosinca 2007.

Svečana promocija kalendara Otpisani 2008


Prijatelji dobre kapljice i takoreć nogometa...

okupili smo se sinoć u zaista impozantnom broju na svečanoj promociji novog kalendara Janjičari Otpisani. Zahvaljujem svima koji su došli ali i onima koji nisu došli iz opravdanih razloga.
Svi oni koji su obećali doći a nisu ili su zbog raznoraznih razloga otkazali poslušnost nek im bude žao što nisu prisustvovali prvoj promociji takve naravi u istoriji Otpisanih Manekena.
Naravno, istima ćemo prvom prilikom napravit klizeći s leđa a nekima ćemo vaistinu izbit zub kako bi bio slika i prilika onog s kalendara. Zahvaljujemo i našim dragim domaćinima iz ašćinice Vidikovac na Kastvu na fantastičnoj večeri i srdačnom prijemu. Odužit ćemo vam se prvom prilikom i to možda već slijedeće godine na prezentaciji nove kolekcije donjeg rublja Otpissisimo. Moram pozdravit i dragu nam Papriku koja je, ako se ne varam i prva đevojka u našem klanu koja je, usput rečeno bila zadužena za zvučnu kulisu sinoćnjeg spektakla na Kastvu.
Iscrpniji izvještaj i video zapis očekujte skoro na blog mu blogova a valja reć i još jednu važnu informaciju a to je da se kalendar s KastavBoysima može naručiti i preko interneta a prvih 100 kupaca dobit će na dar i set noževa marke Dje-Mal. Sav prihod od prodaje kalendara ide u dobrotvornu kasicu humanitarnog odsjeka društva Otpisani koji će tim sredstvima raspolagati kao dobar i savjestan gospodarstve-hik. I to svake nedjelje od 20:30.
Zasad toliko.

Uredništvo takoreć sportske redakcije

Broj komentara: 5:

Chamango kaže...

Najviše su mi se svidjela lička rukovanja dragog nam voditelja...

sašenka kaže...

iako sam paprika nisam Afrika kao nastradala basketbalinkusa sto bi rec pozdrav od dragog nam voditelja bio je koda je s Beckog dvora...to se on ponekad malo pederise pred gay populacijom

najeD kaže...

serem mu se na rukovanje....

Adebayo Okechuku kaže...

a jučer vam nije smetalo a

sašenka kaže...

da smetalo,ja ocima svojim vidjela da je nekima godilo od mog gazde pa nadalje...Boro ne brini svi su oni Joso Mravojedi