utorak, 29. siječnja 2008.

Exkluzivni intervju StrahgijeStonsa


Cjenjeni gledatelji, poštovana gospođe i gospođo, uvaženi gosti, dragi prijatelji, zmijoljupci,

ovim putem vas sve zajedno pozivam da prisustvujete skupnom gledanju poznate tjedne emisije na TVOtpisani ili skraćeno TVO, Globalno Jelo u kojem gostuje poznati umjetnik, artista na žici, majstor akorda, bivši rokabili pjevač, plesač akrobatskog rokendrola a sada šansonjer iz predgrađa, vlasnik cvjećare s ugla, a nekima poznat i kao cjenjeni gastro znalac te gemištolog, STRAGIJA STONS!!! Najava je ovo antologijske emisije u kojem će naš Strahgija pokazati svijetu i šire zašto je tu, pokazat će ono za što vrijedi živjeti, ono što životu daje smisao, ono zbog čega i mrtvi pijani odlučuju ne prestat lokati, odsvirat će poznati Turski marš u ku*ac i to na samo jednoj žici! Također, odlučio je i otvoriti dušu te priznati našem voditelju zašto se odlučio na otvaranje cvjećare "BideMajor" te na solo karijeru iako je imao izuzetne uspjehe s posljednjim albumom "Prepelice ljubavi moja" što je čak dovelo i do ekspanzije proizvodnje originalnih nanulica iz Travnika. Priznat će našim dragim gledateljima što ga je natjeralo da izabere samo jednu žicu iako je imao i opciju da se pridruži ansamblu na harfama "Dalekovod".
Pritom će nam i odsvirati i poznatu uspješnicu "Oj Janjo Janjetino", staru narodnu gastrolovku iz svog rodnog kraja i početka.
POGLEDAJTE samo u Globalnom Jelu večeras u 20:15 na prvom programu TVO-a!

Uredništvo TVO!

P.S. Izabrao Georgi HagiSelimović

Broj komentara: 5:

Chamango kaže...

U njegove uspješnice bi trebalo dodati i poznati harmo disko etno mot guzama...

sašenka kaže...

jel to onaj hit,ajde malo mrdni guzu

Adebayo Okechuku kaže...

nije ne...s obzirom da je StrahgijaStons multidisciplinaran ovaj put nije riječ o disko kuglageru već o narodnim prepjevima...kad izda neki udžbenik o plesu sa zviježđem bit ćete pravodobno obavješćeni...

najeD kaže...

samo dve reči: jak!

sašenka kaže...

mrak