utorak, 1. siječnja 2008.

Sretna nova godina


Prijatelji sporta, glazbe, dobre papice, rujnog vina i ostali...

Čast mi je da vam mogu ovom prilikom u ovom svečarskom trenutkuuuu...uuuu.uu.., čestitati i zaželjeti sretnu novu 2008. godinu. Mogu vam samo zaželjeti više zdravlja a iz toga će proizaći i sve ostalo...i sreća i tarabljenje i pare i sve...
Nadam se da ste se lijepo proveli za doček, da niste previše bumbili, da niste radili razne nepodopštine, da niste bacali petarde ljudima pod noge a dakako nadam se i ako već jeste prekršili jednu od 10 zapovjedi da vas barem ne boli glava danas. Kao neke.
Neki od nas su dočekali novu u toplijim krajevima što se da vidjeti iz fotografije koju vam šaljem iz toplog Mozambika. Tamo smo naime na snimanju novog filma BoroT iz već svima poznate trilogije Otpisani. Evo vidite dragi prijatelji kako je teško raditi u ovakvim uvjetima da se čak nisam stigao ni ošišati a kamoli tek brke podrezat. Svima onima koji se žele pridružiti ovoj putujućoj kara vani neka se obrate mom veziru pa će vas uputiti kako i kamo dalje.

Još jednom, sve najbolje u novoj godini...

Uredništvo Duboko grlo

4 komentara:

sašenka kaže...

sve naj,naj svim fanovima, sportasima umjetnicima i ljubiteljima dobre kapljice...da vam 2008 bude puna radosti i veselja kao i sto je bila svaka nedjelja u 2007 od srca vam zeli osoblje vaseg VIDIKOVCA

meSi kaže...

Dobar dan dragi kolege, kako je to naš kolega BoroT ljepo sroćio tu se zaista nema što dodati, osim da nam i u 2008-oj svaka nedelja bude kao i ona u 2007-oj u našoj najdražoj aščinici, uz dobro društvo i kapljicu, a tu i tamo i pokoji čevap ili salatu i da se ne počnemo osipati nego nastavimo ovu priču još dugo, dugo.
Naravno i osoblju sve najbolje želje.

Sretna vam Nova 2008 godina !!!

zinder kaže...

Vidim zbilja vruće u tom Mozambiku, ni na Sahari nije bilo tako. A da si mogo bar podrezat za slikanje, mogo si, makar ni to... Sretna vam i vesela Nova!

Unknown kaže...

Daj broj od vezira