četvrtak, 21. veljače 2008.

(E)-misija Joško Martinović ft. Globalno (S)jelo


U Kastvu dignut spomenik u zrak Jošku Martinoviću!

Kastav, 21.veljače 2008. (OBI)
Prema riječima glasnogovornice agencije za obmanu javnosti i paranormalne pojave OBI odnosno OtpisaniBureau of Investigation u Kastvu ispred omiljene ašćinice dignut je spomenik poznatom lovcu na nenormalne, neobične i čedne, pardon čudne pojave, osobe i događaje, slavnom Jošku Martinoviću.

Ovaj nemili čin prouzrokovao je vanredno stanje na ulicama našeg grada. Novonastala situacija odmah je navela čelnike grada na izvanredno zasjedanje Mesnog odbora s rakijom u ruci i pjesmom na usnama. Naime, da podsjetimo, Joško Martinović BonaKarte je bio slavni vojskovođa u svima znanom pohodu na Afganistanska polja mraka s rakijom u ruci. Litrom šljivovice stimulirao je lokalno pučanstvo da sadi nešto drugo umjesto maka pa eto, ljudi se odlučili na rakiju. Tada je izjavio antologijsku rečenicu: "S razmjerno malim ulaganjem možemo se nadati da ćemo suzbiti proizvodnju makovnjače a povećati proizvodnju rakije te uvoz kvalitetne šljive na police naših marketa." Danas je Afganistan poznat kao jedan od najvećih proizvođača rakije u svijetu s više od tri frtalja (3ft) svjetske proizvodnje.
Dakle, kako vele u OBI-ju, 20.veljače u kasnim noćnim satima od strane izuzetno nepoznatih dviju osoba, dignut je spomenik navedenom vojskovođi. Iako čelništvo grada veselo pjeva, oporba ozbiljno razmatra opciju da se počinitelje uhapsi i izruči Haškom sudu za alkoholne delikte i bračne konflikte (HSADBK).
Policija je saopćila da su opozicijske parlamentarne partije jučer podnijele prijavu za održavanje prosvjednog skupa povodom dizanja spomenika i jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije.

OBI - OtpisaniBureau of Investigation

1 komentar:

sašenka kaže...

nadovezat cu se s poznatom Slavišinom parolom...smrt franšizmu sloboda birtiji,ejmen