srijeda, 13. veljače 2008.

Sretno Valentinovo


Zaljubljeni ste? Ne znate 'ko vam danas glavu nosi?

VI!!! Vi koji ste zaljubljeni i koji još uvijek ne znate što kupiti voljenoj osobi a da je to čak i vaša žena ili cura nedaj bog, evo fantastične ponude. Od danas u našem gradu možete kupovati u novootvorenom butiku donjeg rublja - Otpissisimo!!
Kao što kaže her gazda butika, alfa i omega mode u gradu te jedina osoba koja u ponudi ima ekskluzivnu kolekciju donjeg rublja slavisha's secret, poznatiji u javnosti i kao fashirani guru, ova kolekcija je nedavno predstavljena na najpoznatijoj svjetskoj modnoj reviji slavisha's secret fashion showu.
Kolekciju donjeg rublja su nosili naljepše žene&muškarci svijeta dok su u pozadini svirale Vegeta-djevojke, BonaVox, Tamara Benkovac-Zadar-Baške Oštarije-Obrovac, Paris Hilton ft Joseph Fingerstajl, StrahgijaStons i ostali poznati svjetski umjetnici...
Dakle, već danas brzo svi u Otpissisimo po poklon za vašu najdražu osobu i ostvarite izuzetan popust od 40% na gaće od čiste runske vune. Za one nježnijeg spola u ponudi se nalazi i velik izbor nakurnjaka svih veličina i boja a za ljubitelje sporta nudimo nakurnjake s motivima Vučka, Zagija, Čelimbaše a za one najhrabrije i naj...naj, s motivom poznatog sportskog borilišta Planice!

Dakle, još danas i sutra, ne propustite spektakl na rječini, jer preksutra će možda biti kasno...

Uredništvo Modne reakcije

2 komentara:

najeD kaže...

Uredniče, da ne kažem Relja Prepona za prijatelje Aduktor Džej Ar, nije li ime kolekcije "Slavisha's sekret" a ne secret!

Adebayo Okechuku kaže...

ma jok bre...ovo je za inozemno tržište prilagođeno svetskim standardima...