petak, 7. ožujka 2008.

ISTRAGA!!!


Kako javlja ONA (Otpisani Novinska Agencija) i danas se nastavlja loše vrijeme kako u našem gradu tako i u okolici i na cestama.
Tako su pojedine dionice pale za 1.5 postotnih poena dok su dionice fonda Otpisani porasle na ZG burzi za 78.4 postotnih poena.
U 18 minuta koliko je trajalo jučerašnje nevrijeme dok nije dobio petu osobnu pogrešku, Dear Robi je igrao sjajno. Postigao je 14 poena uz šut za dva postotna poena 7-9, skupio je dva skoka, te imao po jednu izgubljenu i osvojenu loptu. No, ovacije je izazivao za svaku od svojih pet sjajnih asistencija. Po tom segmentu igre je bio najbolji kod domaćina. Veliki šok građana izazvao je reful-kontakt bure oko 13:00 sati kada se na nekoliko parkiranih automobibi srušila divovska sekvoja (ne lažem kad ti kažem) promjera 5 metara. To je izazvalo neviđeni strah i nevjericu na licima građana tako da je u 5 minuta nastao takav stampedo da ga se ne bi posramilo ni bikovlje u Pamploni! Nasreću, ozljeđenih osoba nema. U miliciji su nam demantirali informaciju da je nakon toga došlo do pucnjave policajca i gospođe s ukradenom torbicom. Također, kako smo već rekli, s lica mjesta nam se u roku odmah javio i naš reporter Dear Robi s friškom ribom i još friškijim informacijama. Prema očevicima kako kaže Dear Robi, stablo ipak nije srušeno slučajno. Naime, pretpostavlja se da je sa sjeverne strane stabla "slučajni prolaznik", Srbin, muž poštene Hrvatice iz Oroslavlja, namjerno srušio stablo jer su sva parkirana vozila imali HR naljepnicu i HR tablice. Slučajni Srbin je stablo rezao poslijednjih 15 godina malom turpijicom za nokte čekajući jedan jači reful bure koju bi okrivili za nemili incident. Više o incidentu nam iz milicije nisu htjeli govoriti a više o svemu saznajte u slijedećim vjestima na TVOtpisani u 19:30 odmah poslije crtića.

Uredništvo Crnih kronera

Nema komentara: