četvrtak, 6. ožujka 2008.

Nikola Te-kom - najjeftiniji operater u zemlji


Nikola Te-kom je vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga na području fiksne telefonije i Interneta u Rijeci i uže. Uz hitnu pomoć iskustva i neznanja u Nikoli Te-komu možda nudimo rješenja za vaše tele-komunikacijske potrebe. Na usluzi smo vam kroz više od 1 Nikola Te-kom kol-centara i više od 2 partnera diljem Kastva i Rijeke, te putem Službe za korisnike na platnom telefonu 0800-060060-11223 kroz 2 sata svakog trećeg četvrtka u tjednu (samo na prestupnu godinu).
Osim što ostvaruje najveći udio u internetskom prometu, i uvodi najmodernije načine komuniciranja koji postoje na svjetskim tržištima (kabelski pristup slušalici, jogurt čaša), Nikola Te-kom je i lider u razvijanju starih internetskih sadržaja, pa je tako čak među prvima Nikola Te-kom MINtv, internetsku televiziju kao i mogućnost mrežnog igranja tetrisa (bez turba), Sokobana i Spejs & Šift Invejdersa

Uz to što kreira najnaprednije telekomunikacijske usluge, nit za privatne nit za poslovne korisnike, Nikola Te-kom trajno svrbi i za zajednicu. Redovita sponzorska ulaganja u sport i pivo nedjeljom, donacije i suradnja sa školstvom (Strniša op.a), pokazatelj su da je riječ o tvrtki koja dio svoje uspješnosti često i rado dijeli sa zajednicom.

Uskoro u ponudi i Super paket - obračunska jedinica 1 sat ali se jedinična cijena poziva izražava po danu. Prvih 60 sekundi naplaćuje se kao 1 minuta, a svaka sljedeća sekunda iznosi 60-i dio prestupne godine.

O svemu manje uskoro

Vaš Nikola Te-kom centar.
HALO?

2 komentara:

Chamango kaže...

Moze li mi ovaj operator operirati veliko čelo?

najeD kaže...

Barabo jedna! Ovakvog čoveka si naš'o da falsifikuješ!