utorak, 15. travnja 2008.

Sinane Sinane jarane sa grane


Oj Sinane Sinane!!!
Sinane moreplovcu...
Poštovana publiko! Spektakularan materijal je ispred vas! Cijeli set narodne muzike za svaku priliku i svačije uvo!
Ansambl Južni vetar oduševljava! Izmamit će vam osmjehe na lica čak i ako nosite brkove! Sinan Saki u novom izdanju na albumu Zoko, moja zoko (hrv. kozo moja kozo). U izdanju Otpisanijus rekordsa novi album riječkog lava, ma šta lava, tigra Sinana Sakija! Ako ste poljoprivrednik, zanima vas životinjski život na farmi, uzbuđuju vas ovčice, kozice, kravice? Onda je ovaj album prava stvar za vas! Savršeno za kišno vrijeme kad puše južina a to je baš sad. I zato je ovaj album tempiran baš za danas! Što za našeg Sinana Sakija kaže poznati glazbeni kritičar : Miroslav Boro pročitajte u slijedećim minutama:

Za Sinana Saki(ja) se može reci da je postao pravi estradni fenomen. On puni koncertne hale kao od šale, prodaje albume u brojnim tiražama, redja hitove, a opet mnogi ga ne prepoznaju kada prodje ulicama našeg grada, jer se ne reklamira na tiražnim medijima osim na najpoznatije blogu na svijetu Otpisani. I pored brojnih kritika muzickih kriticara i prozivki da je "islamizovanim zvukom unistio šumadijski melos", Sinan Saki je postao miljenik folkera i rokera. On traje i danas i dobija vikend-honorare i od 15.000 maraka - sto je danas privilegija samo najuspesnijih pevaca (ne znam jel su ovo pevači i pevci?)! Neki zli jezici tvrde da je tajno plaćen od strane terorističke organizacije FETA a tajno sastajalište je navodno ašćinica Vidikovac na Kastvu i to nedjeljom u...a to je tajna informacija u 19:00 na adresi...e sad...dobro, ne znamo adresu.
Album Zoko moja zoko je ipak nešto novo u diskografiji našeg Sinana Sakija. Vjerujem da će najveći hit postati pjesma "Idu dani rastu sise udat ću se - jebe mi se".

Dragi čitatelji našeg najomiljenijeg portala točka ha.er, još danas kupite ovaj album, nećete požaliti, ovo je jednostavno priča jednog vremena.

Prvih pet kupaca na poklon dobija i album Životinjskog carsta a najsretniji dobija put u ZOO vrt u Labin i druženje s ovcom Dolly...


Ureeeedništvoooo Meeeeee



Broj komentara: 17:

Chamango kaže...

Naručujem 2 albuma u papir bez luka!

Chamango kaže...

Naručujem 2 albuma u papir bez luka!

meSi kaže...

Ha,
izgleda ko da si ga našao u Zvjezdanim stazama, neki rodjak od Worfa !

Slave,
dovoljno je i jednom :-)

sašenka kaže...

da Slave dosta je dvaput,a adresa je šetalište Vladimira Nazora 6

Adebayo Okechuku kaže...

nemoj sašenka sunce ti j.b.m. naći će nas ljudi..ovu FETU...

najeD kaže...

Pozdrav od Sinana i Ružnog Vetra iz Sarajeva....a kako smo tu stigli otom potom....ima tu i svašta....i Slave, dosta je i jednom

sašenka kaže...

jeli bre Boro pa kako da si placu zaradim,sobzirom kako gazda posluje i trosi potrosni materijal slabo cu ja da napredujem...a sto se tice Slaveta, Fata je davno rekla dva put je dva put,zar ne Slave

Adebayo Okechuku kaže...

njegovoj fati je dovoljno i jednom kakav je šonjo a ovo se sad zalomilo...po duhu svetom...
ŠTA KAKO DA ZARADIŠ?!?!?
će ja da ti govorim? pa jel imaš koju godinu u dupetu a? IMAŠ! E pa vidiš, na krivog si se namerila...i sad oće da mi dođeš glave! Eno ti drug Dražić pa ga pitaj! NU!

sašenka kaže...

NU,matere ti sad su meni neke stvari jasne...neka neka doces ti meni na pivkan pa ce da vidis...

Adebayo Okechuku kaže...

pa i došo sam ti na pivkan...četr komada...i sad smrdim na pivu...Slave, sunce ti jebem valja radit danas a meni glava u dupetu..

Chamango kaže...

I meni je glava u čarapi

Chamango kaže...

I meni je glava u čarapi

Adebayo Okechuku kaže...

a slave jebemu dosta je jedanput!!!

sašenka kaže...

To Slave dvaput je DVAPUT

Anonimno kaže...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.

Adebayo Okechuku kaže...

ljudi imamo uljeza...slave skidaj dolje ovog rušioca narodnog poretka!!! doli uljez! DOLIII! Živija narodni poredak1!! ŽIVIJA!!!

sašenka kaže...

ŽIVIJA