srijeda, 10. prosinca 2008.

Slaviša i Bernije se razvode!


MonteCarlo - Kastav, 10.12.2008. - TANJUR

Dragi čitatelju, ekskluzivno samo za tebe donosimo iznenađujuće frišku ribu i vijest koja kaže da je došlo do razvoda najdraže nam Slavishe i Bernije Eklestona, vlasnika formule Nisam Not. Nakon 25 godina braka naša Slavisha 'rdić Ekleston je odlučila da joj je puko film i da se želi razvest od svog dugogodišnjeg muža Bernije. Naime, do puknuća filma je došlo zbog neispravnog fotoaparata a Bernija nije želio kupiti digitalca, cicija jedna.
Pitanja i odgovori koji nas najviše muču tiču se njiovog bogatstva odnosno preraspodjele dobara. Predviđa se da će Slavisha dobiti oko 2 i pol milijarde zimbabve-anskih dolara i to samo zato jer nisu potpisali predbračni ugovor.
Ipak, da sve protekne u mirnom tonu, naš dragi bračni nepar je odlučio da neće iznositi prljav veš na štrik jer kako kaže naša Slavisha, moje prljave gaće može vidjeti samo Bernija i nitko više. Našu Slavishu će, kako doznajemo iz kriminalnih krugova voditi poznati odvjetnik Ljubok O'stick Lj-Bone koji je svojevremeno branio i pripadnike javno-privatne krmenalno-izjeličke organizacije Otpisani s Kastva.


A što na ovo sve kaže naša najstarija i najpoznatija bračna savjetnica, alfa&omega ljubavnih trokuta, nekad rasna švalerka s predigreom a danas savjetnica u KD Slavis, naša gospoja Slava Jelinek saznajte uskoro u nedjeljnom izdanju Red Parketa na Otpisani TV-u. Ne propustite.

Uredništvo redakcija Razvoda i igara

1 komentar:

najeD kaže...

Draga Zaposlena Slavice,
što ti misliš, oćel' se razbucat ti Eklepstoni?
Ja bi voljela da Slavisha opelješi Berniju i da dođe onda da se proveselimo pa da počasti jer ipak je ona naseg gore list.

M. Schnaps - Schweppss