ponedjeljak, 15. prosinca 2008.

Smicanje svijeta - strogo provjerljivo

Približava nam se 2012. Da, i?
E pa kažu Maye da 21.12.2012. završava jedno doba i počinje drugo i da odosmo u 5. dimenziju. Stari indijci tvrde nešto slično (završava Kali Yuga) a bogami ni Hopi indijanaci ne zaostaju. No Baba Vanga i ovaj mufljuz iz Norveške su svih predriblali.
Auuu, majkumu (op.a.)!

Doušnik iz redova Otpisanih, Nagib Krtica (pravo ime poznato redakciji) za naš portal ha.er doznaje da je sinoć u kastavskom hramu laminatske lože Otpisanih održan skup velikih meštara Zakulisanih radnji i Marifetluka.
Prestravljeni gore navedenim informacijama, četveroglava tajna laminatska loža Otpisanih (Furiozo - 48. stupanj kastavskog reda, Krnjevac - kastavski vitez 978. stupnja, Podmurvica - slobodni keramičar 59. stupnja i Trba - 67. stupanj izjeličkog reda, ujedno i član organizacije Okus Deji) zavrnutih nogavica i sa šestarima u drktavim rukama, a radi ostavljanja fizičkih dokaza o postojanju SJDMNKO na majčici Zemlji odlučila je poduzeti slijedeće:
- organizira se ekspedicija Otpisanih na Velebit sa ciljem zakopavanja određene količine rakije (šljivovica, u staklenom bocunu, sa plutenim čepom, zalivena voskom) i ostalih materijela (još će se definirati) na tajnoj lokaciji u rajonu Velebita.
- datum ekspedicije 30.5.2009. (subota kad cikne zora) - pozorno ćemo pratiti izvještaje dežurnog meteoralooga Otpisanih Gorivoja Čavke i nadati se povoljnom vremenu.
- ako nam se omakne pa preživimo 2012. biti će organizirana petodimenzionalna ekspedicija sa ciljem otkopavanja rakije i nazdravljanja u, pogađate - petoj dimenziji.

Naš Nagib tvrdi da će se u narednom periodu periodički održavati skupovi šireg sastava laminatske lože na kojima će biti preciznije definirane pojedinosti o Velebitskoj ekspediciji.

O ovome što ste pročitali da niste zucnuli ni riječi. To je tajna, majkumu!

Broj komentara: 7:

meSi kaže...

Da, molim da se drži u strogoj tajnosti i da se sve ovo shvati ozbiljno !
Sve ovo je za naše dobro i bolje sutra.
2012 je blizu !!!

Adebayo Okechuku kaže...

Strogo ćemo držati u tajnosti i da igramo nogomet kraj ašćinice Bella Vista. Zapravo, jebeš i rakiju koja nije tajnovita...anonimna...ovako ćemo zajebat i Iliju Čvorovića...

sašenka kaže...

a ja bi da zakopamo i jednu borovičku...ja ne volim rakiju, smrdi,smrdi,užasno smrdi

najeD kaže...

ti zakopaj pago od borovnice ako ti rakija smrdi....sramota!

Adebayo Okechuku kaže...

takvu rakiju je našla da falsifikuje...baraba jedna...

meSi kaže...

Provokatorica !

sašenka kaže...

pih jeste mi vi neki klaviri,pardon trube...eto vam provokatorice