nedjelja, 5. srpnja 2009.

Tajna misija

Kako doznajemo iz loše neobavještenih izvora bliskih tajnim Laminatskim Ložama Otpisanih, supertajni dvojac (Brzi - Slobodni i Priznati Vodoinstalateri, Trba - Okus Deji) dobio je šifrirani poziv od Najvećeg Meštra Svih Laminatskih Loža Naših Naroda I Narodnosti.

Nakon napornog puta te poslije srdačnog dočeka, tajni izaslanici su se okrijepili laganim zalogajčićima:


Za potrebe Kastavke lože nabavili su tajno vozilo koje će dobro doći prilikom ekspedicije Blogovača 2013...
....dok je Trba kupio paket dodatne opreme za svog limenog ljubimca - tzv. eksplozivni akcelerator prometa, koji će mu dobro doći za vrijeme ljetnih gužvi na zaobilaznici.


Slijedeći skrivene simbole po beogradskim ulicama, dvojac je uspio pronaći najtajniju od svih tajnih loža - Kuću cvijeća (Maršalov hram):


Tu su se zadržali u kraćem i srdačnom razgovoru s Najvećim Meštrom Svih Laminatskih Loža Naših Naroda I Narodnosti (koji je toliko daleko dogurao u mistici da mu je lišce bilo nemoguće registrirati vlastitim očnim vidom):Nakon toga su nad grobom (!?) Najvećeg Meštra Svih Laminatskih Loža Naših Naroda I Narodnosti obavili inicijaciju u viši stupanj prijenosa (Brzi u 23 cola Slobodnih i Priznatih Vodoinstalatera, Trba u 100. težinski stupanj Okusa Deji):


... što je i zabilježeno u tajnim knjigama Svih Laminatskih Loža Naših Naroda I Narodnosti.Šuška se da su posjetili još jednu tajnu ložu (pod krinkom izjedanja vešalica u javnom restoranu)...

...i tu od stanovitog Oca Domovine F.T. dobili nalog da smijene sada već bivšeg premijera perfidno se koristeći vezama
jednim od urotnika s nesretnikom!!!???

Do slijedećeg tajnog izveštaja Vaš
Najed Domazet Loša

3 komentara:

Adebayo Okechuku kaže...

Na moje mišljenje mislim dakle valjda jesam, da bi trebali u ime meštra, najvećeg meštra dapače, svih naroda i narodnosti, pojest jednu marendu i nazdravit čašom vina...

Chamango kaže...

Zivili!

Adebayo Okechuku kaže...

ti ne seri nego reci di idemo na tu marendu...barabo jedna...ovakvog čoveka si našo da falsifikuješ...