ponedjeljak, 13. srpnja 2009.

Dobrodošli u 5.dimemziju...

...đe je sve onako kako bi trebalo bit...i kamo čovik još ni pasal...
Dakle, u ovoj prekrasnoj šiš kombinaciji đekavice i čakavice mogli ste iščitati da ćemo u narednih par redaka, prije svih takozvanih svjetskih učenjaka, profešura, znanstvenika, tesara i sličnih, slikovito objasniti kako su Otpisani SJD Manekeni, ne jednom, već s dvije glave da ne kažemo noge, kročili u 5.dimenziju. Tj, kako smo već rekli, povedali dapače, kamo još beli judi nisu pasali...o crnima i žutima da ne govorim...
Datum, 12.7.2009., sat: 20:15;07. Lokacija: Kastav, Globalno zatopljena dvorana Doma odojaka (Vidikovac, Bella Vista, op.č.)
 
U nabrijanoj atmosferi ljute utakmice između paprenih protivnika, Žutih (Furioso, Majka Terza, Mahmut) i Plavih (Olja, Kina Bato, Sakinko Santos) došlo je do nesvakidašnje pojave od koje su nas tijekom tuširanja mnogo zabolele nozdrve. Naime, nakon što su obje ekipe dostignule brzinu svjetlosti ispremješali su se ekstremiteti dvojice istaknutih meštara Laminatske lože Otpisani SJD MNK. U istinitost ove tvrdnje (ne lažem Tita mi) javnost se može uvjeriti putem najspektakularnijeg portala za paranenormalne dojave, www.otpisani-manekeni.blogspot.com. Nakon svečanog ulaska u petu (brojem 5.) dimenziju obje ekipe su nastavile s pripetavanjem sve do rezultata 4:1 u korist paprenih Žutih nakon čega su se pojavile prve paranenormalne nusdojave u obliku trbušnih grčova Santosa koji su se docnije menifestirali kroz obilno sranje u obližnjoj ćenifi.
Još možemo evocirati i blic boks meč između autora ovih redaka i Kina Bato-a (Mahindra Bato) koji je vrlo smotreno sašio izuzetno precizan projektil u respiratorni organ autoru nakon čega se ovaj više ničeg ne sjeća.
 
Tko zna, očevici ovog sudara smatraju da je tada došlo do oslobađanja velike količine hadrona kojim je dokazano postojanje izuzetno kratkotrajnih ali opasnih crnih rupa. Eto, ono što u CERN-u ne uspijevaju godinama mi smo to sredili u pola sata. Što reć nego, MORALI SMO IH SJEBAT
 
Do slijedeće kolizije...
 
Vaš Dejvid Bajk

2 komentara:

najeD kaže...

sva sreća da sam na godišnjem....majkumu....kakve sam sreće ispremješalo bi me sa samim sobom....

Adebayo Okechuku kaže...

...ti mali ne seri nego dolazi igrat...razguli sad...