ponedjeljak, 23. studenoga 2009.

Presjednički izbori


U jeku kampanje za novog presjednika, u moru plakata, reklama, oglasa itd itd, danas se pojavilo i novo lice. Naime, iako je rok za predaju potpisa odavno prošao, Povjerenstvo za Sakupljanje je primilo novu kandidaturu te je usprkos uobičajenoj praksi dozvolilo novom kandidatu da sudjeluje u napetoj utrci za novo presjednika. Dakle, da ne duljimo, predstavljamo vam kandidata Bankarske stranke za inozemna ulaganja u sumnjive fondove i kladionice, Slavka Seruma. Dakle, Slavko Serum je dosad obnašao dužnosti, a u prebogatoj karijeri izdvaja i slijedeće poslove koje je uspješno obnašao što sam, a što u društvu za ograničenu neodgovornost (tzv. DON po čemu je svojevremeno bio poznat i kao DON Slave):
1. Savjetnik pri nezdravoj pameti u 3.Rajhfazen banci
2. Voditelj presjedničke kampanje Barka Omabe u Zimbabveu
3. Financijski savjetnik SJD MNK Otpisani Manekeni u Kastvu
4. Voditelj Odreda za domaćinstvo u Osnovnoj školi Vladimir Bakarić...u Bakru
5. Mlađi domar u staračkom domu na Turniću
6. Grafički urednik časopisa za dijasporu u Mianmaru -
i pod brojem 7. a ovo je možda i najsvjetliji primjer njegovog karatera i dokaz koliko daleko je spreman ići a to je Porezno sanitarni inspektor pri Zavodu za procjenu učinka paprenja i začinjavanja ćevapa i šiputaki gljiva te provjeru saliniteta i PH vrijednosti pivske pjene u čašama od 0.5dcl tj pola litre (kratica za ovo odelenje je ZPUPZĆŠGPSPHVPPČ0.5). Najveći uspjeh po ovom pitanju je nedavno zatvaranje ašćinice na Kastvu kojoj reklame radi, ne smijemo reći ime. Nekadašnji Vidikovac, znat ćete bogajeba.
Trenutačno radi kao scenograf u kazalištu lutaka Vatrostal Lisinski u Stobreču dok u slobodno vrijeme radi u Nazornom oboru Hajduka. Iz Melbruna.
Toliko za ovo javljanje iz Stožernog povjerenstva Slavka Seruma.
Živija brate

3 komentara:

Chamango kaže...

Hvala na podršci najdraži moji

najeD kaže...

...na koju smo te predlažili....

sašenka kaže...

naprav dobro poji kebab i popij velelelebitko vilo,ups pivo... tko je za