srijeda, 4. studenoga 2009.

Super Sla'n'k anank...

 
Dragi moji judi,
Ki je bil nevajal pasano leto? Ki je saki dan kramal po domaću? Ki ni šal na pusni tanac pul Frankota na Matuj? A?
Ili može i ovako, tko će da ga barba Slave Kentiša tapše po guzici jer nije bio dobar? Neće nitko a? Evo ni Čak Noris se ne usudi pisnut. Anke ni po domaću. Barba Kent Slavko se uozbiljio, naoštrio motku i sad tjera strah u kosti svima koji se usude proturječit zakonima Kastva i okolice. Kako čujemo, a doznajemo iz vrlo tajnih izvora, u nedjelju se majstor Kentiša Slave se raspištoljio i upozorio sve nazočne da više neće tolerisati zajebanciju i da mu se podhitno dadne autorizacija na najpoznatijem blogu na Kastvu da konačno može isfuravati svoje dizajnerske vrustracije na našoj svetinji Otpisan blogu.
Čak se tolko raspištoljio da je rasparao košulju na kojoj su pritom popadali dugmići i svima nam pokazao što će nas snaći ako se ubuduće ne budemo pridržavali njegovih naređenja. Da barba Ćivokvi nije instinktivno naručio još jednu rundu točenog piva mi danas ne bi išli recimo na marendu u npr Žamarić jer nas je Slave Kentiša sve namjeravao istamburat. A zašto Žamarić? Pa zato jer je u Štacionu gužva a Pul Majde na Zametu (va Zamete za vas koji ne razumijete hrvatski) renoviraju kuhinju. Pivo se može popit. Veliko Velebitsko naravno.
Stoga, zaključak je slijedeći: od sad, svi pozorno načulite uši nedjeljom i slušajte propovjedi našeg Kentiše ukoliko mislite i dalje nosit tu glavurdu na ramenima.
 
A sad, voljno....
 
Do slijedećeg leta naglavačke...

3 komentara:

najeD kaže...

ja ništa ne komentiram

Chamango kaže...

Ja mislim da svaki ja na ovom svijetu ima pravo na administracijsku šifru pristupa sukusu promišljanja istomišljenika ovog bloga.

sašenka kaže...

aauu majku mu pa zar nije dosta ovih afera u rvatskoj nego sad i na blogu boga mu poljubim pa do kad više.....