utorak, 23. veljače 2010.

Poslovni klub - tjedni pregled

U današnjem pregledu prenosimo članak iz Stare Hartije koji potpisuje Roberto Franko Z'Matuj.

Karijera Bore Proteze odvijala se filmski. Pojavio se iz nenada i preko noći postao predsjednik uprave Hrvatsko Paštarske Banke. Ubrzo su se uz njegovo ime počele vezivati kojekakve afere. Navodno je tokom direktorovanja prijatelje častio marendama na račun Banke. Vrtio je bespovratne ture, a nekoliko puta organizirao je skupove opskurne tajne organizacije. Poslovnom kreditnom karticom plaćao je ogromne količine čičkovog ulja i gela za kosu (tenuta forte, effetto bagnato). Bilo je tu još nekih marifetluka - al' ajd' sad.

Dobitnik nagrade Menađer godine 2007. krajem prošle godine postao je Meta na Nišanu Troskoka. Na povratku sa skijanja, prešavši granicu opkolile su ga jake snage MUF-a te je automatski svršio u pritvoru. Njegov odvjetnik se žalio na polucijsku brutalnost nakon čega je u javnosti osvanula Protezina fotografija sa šljivom ispod oka. Naknadnom istragom utvrđeno je da se sam Proteza umazao ćumurom! Što bi reko naš narod - premazan je svim masnoćama!



Zbog nedostatka otkaza ubrzo je pušten iz pritvora.

Ovih dana nanovo puni novinske stupce. Na nedavno održanoj skupćini tvrtke Metla d.e.j.o.o. (društvo s evidentno jako ograničenom odgovornošću) Proteza je izabran za predsjednika uprave.
U kraćem obraćanju članovima uprave naglasio je da će se u narednom periodu posvetiti prijateljskom oduzimanju nakon čega je uživajuću u ovulacijama publike prisutne nagrdio osmjehom.

S nestrpljenjem očekujemo njegove slijedeće poslovne poduhvate, a do tada....

.....laaaku nooć!

1 komentar:

Adebayo Okechuku kaže...

na moje mišlenje, ovo je GROZNO-...
hafera samo takva...