nedjelja, 21. veljače 2010.

Vopi sada!

Kao što svi dobro znamo, a možda i ne znamo, u Kini još uvijek žive kinezi i gaje komunizam. Isto tako znamo, a možda i ne znamo, da su isti ti kinezi veliki štovatelji partizanskih filmova - od "Otpisanih", preko "Partizanske espadrile" (kad su skontali da partizani pilotiraju u espadrilama usrali se od sreće) pa do "Bato brani Sarajevo".

Elem, isti oni kinezi s početka naše priče velike su pivopije. Sakupiše onomad tako Centralni komitet koji aklamacijom prihvati depešu da se napravi piva u čast najjačeg protagoniste svih gorespomenutih i nespomenutih filmova - Velimira Kina Bato Živojinovića (ušao u Ginisovu pivu rekorda jer je pobio više švaba i ostale đubradi nego što ima kineza).

Kako je piva posvećena upravo Kini Bato, odustali su od dosadašnje prakse da je prodaju u najlonskim vrećicama ("mamu im jebem koja je to stoka" - riječima jednog našeg putopisca) te je odlučiše filovati u boce od ekskluzivnih 0,7 l.
Pivu nazvaše "Kina Bato" (a kako drukčije, majkumu?! - op.a.). Proizvedena je iz najfinijeg woumi-thang slada.

S obzirom da se proizvodi u malim serijama, nepcima i želucima Otpisanih postala je dostupna posredstvom samoga Kine Bato koji se već iskazao kao uspješan uvoznik ekskluzivne smrdljive kineske rakije od ne znam čega bez kobre. Šuška se da će uskoro bit dostupna i na policama Gorsijevih supermarketa.

Živeo!

Nema komentara: