ponedjeljak, 31. svibnja 2010.

Z Muftijon za 29h

Dobar dan
 
Radna komisija organizacijskog odbora "Puf Pant" s veseljem utvrđuje da je održana još jedna manifestacija "Z Muftijun preko Učke" koja se ovog vikenda održavala na obroncima Učke te na drumovima Rijeke i Istre. Također s veseljem utvrđujemo da je broj prisutnih duhom i tijelom bio iznenađujuće velik te ovom prilikom svima zahvaljujemo na odazivu. S obzirom da se ukupni rezultati još uvijek sabiru ovo je neslužbeno izvješće pa nećemo u širinu. Pohvala svima a pogotovo našoj vjernoj pratnji M&M's...Marijani i Marku koji su nas cijelim putem pokušavali napit, teti Veri na izuzetnom prijemu u Kršanu i odličnom roštilju, Jovou na izuzetnom kozliću, Saleu Dresiqi na pivkanama na Vojaku, itd itd...
Do uskoro...
 
Organizacijski Odbor MZMPKPP
 
 

3 komentara:

najeD kaže...

Izuzetna manifestacija! Svaka čast svima na izuzetnom nastupu....bilo je raje koja godišnje ne pređe pješke više od 5 km sveukupno a ovdje su pretamburali više od 50 km u dva dana, što je divljenja vrijedno postignuće.... ali moram da kažem, jer ne želim kriti, moj najdublji naklon dvojcu na porniće zvanom Boroslav ili Slavoboriša koji su odradili vascelu deonicu! Aljalj vera!

meSi kaže...

Moram da se pridružim najdubljem klanjanju kolegi prije mene prvenstveno gore spomenutom dvojcu na porniće, a poslje toga i svima ostalima koji su svojim prisustvom uvećali ovu manifestaciju.
Neprocjenjivo !!!

Sandra kaže...

Dragi moji svi....
Ljudski potencijali, pokazalo se još jednom, nemaju granica! kada se združe snaga volje i ljubavi, jedinstven Motiv i mnoštvo divnih Duša....Sve je Moguće!
Tako nas je Muftija pokrenuo, vodio i nosio....a mi smo to isfurali baš kako i treba!
Svaka je karika u ovom lancu od neprocjenjive važnosti i bez nje se nebi mogao zatvoriti cijeli krug...ali ima i onih posebnih karika bez kojih lanac nebi niti postojao...a to su Boro i Slave... JUNACI ove priče i Ljudi vrijedni svakog divljenja i poštovanja. Izražavam Vam veliku zahvalnost i ljubav u moje i Sanjinovo (Muftijino) ime.

Također, i SVIMA ostalima čestitam na izuzetnom trudu, zalaganju, podršci, pomoći....prisustvu....i Hvala Vam još jednom što se sjećate i volite Sanjina kao i ja.

ŽIVJELI DOVIJEKA!!