srijeda, 19. svibnja 2010.

Z Muftijun preko Učke, volumen drugi, PUF-PANT


Miiiirno!!! Na parove, nepar!

Eto, polako nam se približava 28.svibnja i već svima poznata manifestacija "Z Muftijun" kojom se prisjećamo našeg dragog drugara, velikog Sanjina Muftije koji je ostavio veliku prazninu u našim življenjima, nažalost prerano preselivši u neku drugu dimenziju.
Nakon prošlogodišnje premijere spomenute manifestacije na kojoj smo uspješno pedalirali od Rijeke do Bala a naravno preko vrha Učke, ove godine smo se odvažili na nešto izmjenjenu rutu. Pješice, tj cu-fus gehen. Naturlich, sve smo isplanirali do najkrupnijeg detalja te smo skoro dosta posto sigurni da znamo doći do prvog pit i jest pit (tzv PTjSP) stopa tj do Kršana.
Ono što nas zabrinjava je da vi mene kažete kako dalje. Kako od Kršana do Bala? To smo definitivno nesigurno sigurni da nismo sigurni kojim ćemo putem tu dionicu preći. A dionicu proći, nije polje prijeći...No, pustimo na trenutak dionice. Ono što očekujemo od vas je da vi mene kažete koliko vas će sudjelovati u ovoj ekspediciji. Dakako, ne očekujemo od vas da hodate cijelo vrijeme s nama nit očekujemo da budete oba dana znami. Slobodno možete i pedalirati i voziti auto ili motorkotač, trokolicu, kamijun ili spejs šatl ali javite nam ukoliko se želite pridružiti i to ne samo da bi nam bili podrška tijekom puta već i zato da teta Vera i ekipa mogu sredit kamo-di-kako-koliko klope, cuge, kreveta, madraca, mudraca...spremiti itd itd...
Prema sadašnjim procjenama u Kršan bi trebali stići u petak do 19:00 sati a u subotu bi nastavili oko 08:00 tj ziro ejt handrt aurs dok bi u Balama svečani pristanak trebao bit ovjekovječen oko 20:00 sati po srednjoevropskoj zoni. Ali, to ćemo još vidjeti kad utvrdimo put kojim ćemo se kretati. Dalje, ni ova manifestacija ne bi bila to što jest da dečki iz "OrdinacijaZaFascinacija gezelšaft mit idiotiše idejen" ne pripremaju i nekoliko surprajz. Jedno ćemo vam sad i otkriti a riječ je o koncertu koji ćemo organizirati u petak u Kršanu. Naime, sve smo dogovorili s FatBoySlimom da nam "odsvira" nekoliko šansona a tu će biti i sveprisutna Paris Hilton koja samo za ovu priliku stiže i Dubaia gdje se nalazi na školovanju za dvogrbu devu. Najavila je i dolazak njenih golišavih prijateljica, kolgerli.
A za subotu pripremamo također nekoliko iznenađenja koja vam sad nećemo otkriti. Također je riječ o jednom belosvetskom ansamblu kao i o jednom mađioničaru takozvanom iluzionisti.
I to je zasad to...o paranojama koje su se obećale pojaviti tijekom subote nećemo sad jer nismo još dogovorili itiner.

Toliko zasad...gud baj...

P.S. da, ono bitno, naziv ovogodišnje manifestacije je vrlo jednostavno "PUF PANT". A to koliko ćemo puta izgovoriti ovu poštapalicu ostavljamo za slijedeći vikend kada nas očekuje anticiklona s temperaturama preko 20 stupnjeva Zelzijuza.

Još jednom, aufiderzen majne frojnde (ma znam ja pisat njemački al ovo je za foru)

Nema komentara: