ponedjeljak, 18. kolovoza 2008.

Ekskluzivno: tajni transkripat sa tajne sjednice Vlade Otpisanog Nejedinstva

ONA je u posjedu transkripta i snimke sa hitne i tajne sjednice vlade Otpisanog Nejedinstva povodom po(d)bačaja ovogodišnje turističke sezone. Kao što je razvidno iz priloženog lako je zaključiti da se vodila veoma žustra rasprava između premijera i ministra naturizma.

Premijer: Kad si zadnji put bio na more?

Ministar naturizma: Na more nikad nisam bio, nikad nisam bio!

Premijer: A jel bi voleo da odeš na more?

Ministar naturizma: Sssvaki dan bi bio na more!

Premijer: Jesi čuo da tamo postoji nudistička plaža?

Ministar naturizma: Jesam, da sam čuo na nudisćku plažu tamo da ima razumeš ali...ima tamo i .... svašta!

Premijer: Znaš li da nam objasniš ti šta je nudistička plaža?

Ministar naturizma: Nudistička plaža je kad se čovek i muž i žena, razumeš i ćerka i majka i tatko i sin, kad se skinu goli pred majku i pred ćerku i pred sina i pred snajku, da se i pred unuku da se skinu goli....goli od rođenu majku, razumeš, kao da ne...kao da su to jedna porodica...razumeš...kao da muž i žena postoje razumeš, majka i ćerka i tatko i sin i tatko i ćerka i razumeš i tatko i....ummmm

Premijer: Kako bi se ti osećao kad bi otišo na nudističku plažu?

Ministar naturizma: Pa lepo, fino bi se osećao, razumeš... lepo, fino bi se osećao ko isto i ko kod kuće kada se osećam, razumeš kad se skinem u kratke gađice. Ja kad se skinem u na plažu, skinem se prema devojke rezumeš , gol razumeš, banjam se u, banjam se u more razumeš...tamo vamo.....alii voleo bi da otidem neki put, neki put ...u t b... otišo bi na neko more razumeš, zagosko more otišo bi da se malo na plažu da se...ali tu ima svašta razumeš...svašta ima! Svaki, svaki narod ima i šiptar, šiptarka i rumunka i ovaj... i ciganka i muslimanka i rumunka i svakavih ima....1 komentar:

Adebayo Okechuku kaže...

sve nešto gledam, ali nije mi baš jasno...jel ovo ministar Gors?