petak, 22. kolovoza 2008.

Platine rekordi

NOVO NOVO NOVO!!! SPEKTAKULARNI KAMBEK!!!!
IZUZETNO JAKO!!!! SAMO ZA VAS!!! Popustili ste, naslišajte!!!

Otpisani rekordi vam nude pregršt zabave, milozvuka, harmonike u vašem domu. Na zvijezdanom glazbenom nebu pojavila su se dva nova/stara lica, Bajo + orkestar Alje Menzilovića i Bora Šike s ansamblom "Otpisani Janjičari pod pekom".
Oba umjetnika započela su svoje karijere u lokalnim nekulturno umjetničkim ansamblima "Sabah sa sekirom" i "Šojka Vasionka'" a prve zapaženije nastupe zabilježili su na poznatom radijskom audicijskom festivali Sorry Superstara Talents. Danas su među platinastim rekordacijama među najuspješnijim šloger pjevačima na prostorima bivše eseferjot. Iz te generacije to je još uspjelo Strahu Krciću i Vehbiji Slave Ćoraliću".
A da nešto kažemo i o Bori Šiketu odnosno da spomenemo i par pjesama s kojima se pokušavao probiti na disko scenu 80-ih. "Poljubac za-q-rac", "Mala bi se maznula", "Na dlanu mi kratka linija" - ovo je ujedno bio prvi đingl nekadašnjeg PTT-a, "Ti si glavna prebija" te možda najupečatljivija "Mala moja kiše se ne bojim jer kišobran nosim".


Drugi šloger majstor je naš stari dobri Bajo. Album "Ja sam ranjen kao ptica" nastala je kao rezultat izgubljenog duela u amaterskoj nogometnoj utakmici u Kristalnoj dvorani Doma Umirovljenika na Kastvu gdje je gostovao sa svojim ansamblom na festival
"All sam Star guitar festival". Nakon toga se više nije pojavljivao u javnosti i zapravo više nitko ne zna što se dalje dešavalo s njim i đe je nestao jeba ga ti.
Nadajmo se da ćemo ga uskoro vidjeti na starom borilištu i da će nas i dalje uveseljavati svojim likom i djelom.
Obje platine možete kupiti u najbližem dućanu rezervnih autodijelova. Još danas za samo 29 kuna uz CD dobijete i poluosovinu za Fiat1300 i dva gumigelendera za Fiću. Ima li koja Fića ovde?

Uredništvo portala...točka...ha..er..

Nema komentara: