petak, 29. kolovoza 2008.

Skandal u Vidikovcu


Kako javlja riječki Novi list, u poznatoj je aščinici Vidikovac nestala poznata slika Otpisanih. Očekujemo reakcije policije i vlade.

Broj komentara: 7:

najeD kaže...

Će da izbije punč! Gore nego u Gorinoj Volti....da ne kažem Gvineji Biskao.

Adebayo Okechuku kaže...

očekujemo dolazak pregovarača s Otmičarima...navodno se Klint Istvud priključio...otmičarima...

sašenka kaže...

vako..ja sam sliku zadnji put vidjela prije aukcije slika Claudija Franka. Bit će da se renomiranom umjetniku svidio Vaš uradak pa eto jer ni Cico pojma nema i priča gostima da isčekuje novi kalendar OTPISANIH koji se upravo štampa.

Chamango kaže...

A dobro,nek od sad Claudio Frank dolazi nedjeljom u Aščinicu a mi ćemo negdje gdje shvaćaju naša umjetničko-sportska nastojanja da zajednicu ulica i sokaka Kastav prikažemo u pravom mraku bespuća naše podsvjesti.

sašenka kaže...

Slažem se sa Vama kolega.Kao ministrica VLADE OTPISANOG NEJEDINSTVA mogu samo saopćiti da vjerujem u instituciju koja kompetentno obavlja ovaj predmet već duže vrijeme i u isćekivanju smo s godišnjeg odmora ministra A.koji će se obratiti na press konferenciji čitavoj naciji glede ovog nesporazuma a ne skandala kako to prikazuju neka samoprozvana piskarala

Adebayo Okechuku kaže...

ovako, da budem služben...jebe se meni za franka i njegove črčkarije koje mogu zanimati samo one izuzetno pijane kolege...VRATITE KULENDAR!!!!

Adebayo Okechuku kaže...

i dalje, jopet da se nadoštukam na sebe, nema više ovakije kalendara i moram da povlačim veze u tiskaru da nam to otisne..i ovo nije nesporazum!! Nesporazum je kad ja naručim Kasačko pivo a neko mi donese Karlovačko. Ja ću ga popit i svejedno guštat u njemu. Dakle nema grede pa ni Babine. A ovo je SKANDAL i to svjetskih razmjera. Jebem ti kleptomaskog malera koji krade ikone. Dira nam u vjeru jeba ga bog!