utorak, 4. kolovoza 2009.

Mesna industrija "Gorovilović" nekad i sad

Tim novinara Otpsane novinske agencije Tanjur, nedavno je dao petama vjetra i obišao Baniju kao gost najuspješnijeg tamošnjeg gorodarstvenika Gore Gorovilovića.

Gospodin Gorovilović se pokazao kao izuzetan domaćin što je rezultiralo emocijama nabijenim i izuzetnim putem te mesom i mesnim prerađevinama nabijenim želucima.
Nakon obilaska najznačajnijih istorijsko - povijesnih punktova petrinjsko - kostajničkog kraja uz stručno vođstvo našeg domaćina, isti nam je ljubazno ustupio dvije fotografije koje najbolje oslikavaju koliko je trnovit put ka uspjehu. Ili kako to naš domaćin (inače i vlasnik kastavskog vino-gorja, o čemu smo već pisali) voli reći - peronospora ad astra!


Za kraj, evo kako je gospodin Gorovilović, uz žubor Une, svojim riječima, tebi dragi čitaoče, približio viđeno na fotografijama:
"Na prvoj slici, uslijed devastacije, vlasnik ove tvrtke, Gorovilović, ne skida osmijeh, jer zna što će učiniti.
Druga slika: kreditno zadužen, nakon obnove i brojnih investicija, uslijed secesije i kriznog zameta, zabrinuto gleda u budućnost i brine samo o plasmanu kako na tuzemno, tako i na inozemno tržište.
Ponajprije se vidi, za početak, da bi spasio firmu, ulaže u sebe - izuzetan tržišni volumen!"

Do slijedećeg putopisa vaš
Đuro Mesić - Kostić

Nema komentara: