srijeda, 24. ožujka 2010.

Lav mi Tender

Javlja agencija za odnose, Manaž Atrois
Kako je početak godine tek počeo, a svi znamo da ne može drugačije, došlo je vrijeme za natječaje, tendere. Oni nešto stariji će se rado sjetiti starog šlogera Lav mi tender od dragog nam Elvisa Prislija. Stari mačak je prije 50 godina opjevao jedan natječaj kojeg je raspisalo tadašnji Elektroprimorje Las Vegasa i Sakramenta (otud i ime ELVIS, op.a. Miki). Dakle, natječaj o kojem danas govorimo objavio je Kastavski, točnije Rešetarski Mega Car Rango Amadeus. Saznajemo iz 48.ruke da je Rango Amadeus uputio poziv svima koji imaju nekakve veze s programima za proizvodnju nusproizvoda iz krumpira, pšenice, indijanske konoplje, maka i konca da mu se ne jave na mail kojeg nije ni objavio.
Vertikalno s ovom akcijom ima tu i akcija "Preveslaj i pošalji" u koyoy Rango Amadeus (prijateljima poznat i kao Rango Star, Goro Rešetar, Alegorija) poziva vjerne obožavateljice da mu prevode kineske i indijske tekstove na čakavski, verziju zapadno matuljsku.
Ako baš morate, prijevode možete poslati na mail rango.amadeus@vraaanko.ćo
Ako postanete stručni suradnik Ranga Amadeusa očekuje vas prvo prvi test a taj je da pokušate u što kraćem vremenu okrenti što više tura pive (a i sam hit kaže "Bolje 4 gajbe piva nego jedna 'ladna") stručnom žiriju koji ovaj put čine drugari iz SJD MNK Otpisani Manekeni. Mi biramo mjesto i vrijeme al mislim da ćemo se brzo dogovorit pa možda može i neki pos'o da se odradi.
 
Al ajd sad...
 
 

Nema komentara: