četvrtak, 29. travnja 2010.

Don Slavio Brijatore



Prijatelji formule1 a bome i dobrih komada..

eto nam ga i škandal u formuli 1.
Dakle, odmah na stvar. Don Slavio Brijatore je uhvaćen u pekmezu, đemu takoreć. Naši paparaci su ga uhvatili u zagrlaju zanosne crne dame za koju kažu da mu nije žena ali da daje. Nekima. A kako je don Slavio izuzetno "potkovana" svijetska ličnost jadna dama očito nije ostala imuna na njegive zelembaće i ostalu svojtu. Da podsjetimo, don Slavio je menađer tima u formuli1. Ne, dragi prijatelji, ne Indija bato force već Nissam Slavetona.

Izgleda da poznati italijanski žigolo don Slavio već dulje vremena šuška sa spomenutom crnkom. Navodno je riječ o fotomodelu DončeGabane koju je don Slavio upoznao na modnoj reviji u Kaknju u kojem se nalazio u posjetu rodbini.

Inače još jedna zanimljivost je da je don Slavio suvlasnik proizvođača duhanskih proizvoda za sredovječne gospođe Milf Seven. Naravno, to je i glavni sponzor njegovog tima u formuli1.
Na pitanje novinarke Otpisanog lista o spornoj fotografiji izjavio je da je to izuzzetno uspješna fotomontaža od strane pojedinih neprijatelja njegovog lika i djela a on naravno opovrgava da je u bilo kakvoj vezi sa crnkom a kamoli s plavkom...Veli da je suh ko barut...


Više o daljnjim švalerskim aktivnostima pročitajte na našem portalu...točka...ha...er...

Arrivederci





Nema komentara: