ponedjeljak, 12. travnja 2010.

Oflajn šop

 
I to je došlo lejds end đentlmen, da po prvi puta u istoriji SJD MNKO otvorimo jedan suvenir šop, danas tako često zvanim Oflajn šop.
Dakle, kako iz samog imena proizlazi, Otpisani Manekeni su se konačno odvažili i pustili u rad, doduše probnu beba verziju šopa u kojem možete pazariti majice, šalove, kappe, dresiqe, šalice, hemijske olovke, flomastere, narukvice, ogerlice, naljepnice, čarape, wc daske, toaletni papir, maramice, figurice i još mnogo drugih stvari s logotipom vaših omiljenih manekena. Pokretač i idejni ragu ovog projekta je naš najpoznatiji dizajner Dej Lagerfeld znan i kao "Maršal" koji u zauzeto vrijeme dizajnira odjeću i reklamne materijale. Inače, da ne bi sve ostalo rezervisano samo za poznavatelje internetske kupaone, jer znamo koliko je nepovjerenja prilikom plaćanja plastičnim karticama, SJD MNKO odlučiše u isti tren pokrenuti i štampanu verziju oflajn šopa. Danas u točno 12:00 ur (tvelf oklok po naški) u tisak je pušteno i tiskano izdanje šopa. Riječ je o kataloškoj prodaji istih rekvizita a cjenjeni kupci će na adresu kroz nekoliko desetljeća dobiti u ruke ovaj prvi jubilarni tradicionalni broj. Rekviziti koje ćete moći naručiti preko Qrellea i Haklermanna proizvodit će se ekskluzivno u Kini i Indiji pod brendovima Bato-San i Kappavac. Ukoliko pak želite osjetiti pod prstima kvalitetu ponuđenih proizvoda odlučite se na posjet našem prodajnom centru Markatone Nema Zeta koji se nalazi podno Tibeta gdje će vam naši ljubazni prodavači objasniti kako ste. Ili tako nekako.
Plaćanje je itekako poželjno i to ako je ikako moguće u obrocima. Primamo obroke na više obročnih mjesta i to toplo preporučujemo "Štacion" ili npr "Pul Majde" a za hladno predjelo može i "Žamarić" va Zamete.
 
Toliko za ovaj plodonosni ponedjeljak...
 
Za obrok, parićani!
 
 
 

Nema komentara: