ponedjeljak, 12. travnja 2010.

Guten tag Herr Kovač

I nakon Mire Miro...
Da bi upotpunili ovu zvučnu kulisu predstavit ćemo vam starog mangupa, kantautora s Vežice, Miru "Hufschmied" Kovača. Prezimenjak puno nepoznatijeg Hornelija davno je postao miljenik publike nakon festivala "Vaš šloger sezone 1969/1970 - jesenski dio" i otpjevanom pjesmom "I proplakat će Bora" kojim je potukao sve dotadašnje suparnike pa i Boru Suparnika. Otad su igrali zajedno. Dalje, stiže godina 1980 i pjesma "Dobra ti večer Matty Nikaenen moja" s kojom je osvojio a osim toga ovom pjesmom postao je poznat u finskoj gdje je redovito otvarao natjecanja u skijaškim votkama. Pardon, skokovima. U međuvremenu povezuje se s tajnom izjeličkom skupinom SJD Otpisani Manekeni te im sklada himnu vrlo znakovitog imena "Ja sam čovik bez adrese" a krajem 80-ih u suradnji s, ispaljuje hit "Malo mi je jedan, jedan gemišt s tobom" misleći na hirovito tajno društvo s Kastva. Ups, zajeb. Ovo je tajna.
I tako, eto danas u izdanju izdavačke kuće PGP MNKO a u suradnji sa izdavačkom vikendicom GUZY izdaje Cirkonski Megamix skladnog imena Megamix s najvećim hitovima Okučani orkestra. (??*?SDf-skdjf)
Cijena je naravno nepoznata ali špekulira se da će bit po 4.75 sakija. U rodnoj Njemačkoj cijena će se kretati vjerojatno isto po 4.75 heil sakija.
 
A sada, prognoza.
 
Aufviedersehen
 

Nema komentara: