srijeda, 2. srpnja 2008.

Bacanje novčića


UEFA uvodi novčiće!!!

Prema najnovijim informacijama pristiglim iz krovopokrivačke nogometne organizacije UEFA izgleda da će se već od početka nove sezone lige prvaka prilikom bacanja novčića koristiti kovanica OtpisaniNarodneBanke, 5 Simeta odnosno Mrki Sime. Ovo je veliko priznanje našem monetarno-financijskom sektoru kao i nadležnom ministrantu Najedu Keršu-u. Što o ovom kaže naš junak s kovanice, Mrki Sime, pročitajte u slijedećim redovima:

Ja, Mrki Sime allias Sime Bušotina, pri punoj pameti i zdravom razumu, priopćivam vami da ja kao Ursus Arctos Horribilis, autohtona pasmina dajem punu podršku čelnim ljudima nogometne organizacije i drago mi je da sam baš ja izabran da odlučujen na koju stranu igrat na počecima utakmica. Ovo je vel'ko priznanje nami medudima Horribilis i odsad se nadam da će naš odnos s ljud'ma bit bolji i da se vi čouci neć'te ljut't što sam vam uša par puta u voćnjake i šta sam van izija med i rastira pčele. E.


Za vas koji to ne znate Mrki Sime allija Ursus Arctos Horribilis je
najveći kopneni mesožder, snažan, nabijen, sisavac. Tijelo mu je masivno, a glava krupna. Ima relativno male uši, a noge su mu izrazito snažne. Kandže mogu doseći dužinu od 12 centimetara. Hoda punim stopalima, baš kao i čovjek. Može se uspraviti na stražnje noge, i tako ostati poduže vrijeme. Tijelo mu završava malim repom, dugačkim 6 - 14 centimetara. Gubica mu je snažna i široka, ima 42 zuba, a očnjaci su osobito veliki. Većina Mrkih medvjeda ima primjetnu grbu na leđima.
Možete ga vidjeti svake nedjelje od 19:00 u Zoološkom vrtu Vidikovac na Kastvu. Na veće grupe dajemo popuste.
Upite i prijave pošaljite mailom na najbližu policijsku stanicu.

Uprava Zoološkog vrta Kastav

2 komentara:

najeD kaže...

lako njima u uefi bacat novčiće kad ih imaju....serem im se u novčić....izvini mrki, ništa osobno :)

meSi kaže...

Brund, brund....
....aaaaarrrgghhhhh...!!!