srijeda, 30. srpnja 2008.

Nova Vlada Otpisanih


Izabrana nova Vlada Otpisanih

Rijeka, Kastav, dne 30.7.2008. (ONA)

Nakon parlamentarnih izbora održanih konačno je izabrana nova vlada koja će predstavljati Sportsko Janjičarsko Društvo Otpisani u zemlji i inozemstvu. Nakon mjesec dana dogovora, koaliranja, političkih previranja konačno je izglasana Nova Vlada koalicijskog karaktera. Naime, nakon pobjede na izborima održanim u ašćinici Vidikovac na Kastvu relativni pobjednici morali su koalirati s raznim političkim opcijama kao što su HSLF (Hrvatska stranka lažnih fudbalera), HDZ (Hrvatska Demižonska Zajednica), HNS (Hrvatska Nanuličarska Stranka) te HSS (Hrvatska Stranka Sevdaha) te je napokon na radost svi-yu izglasan novi kabinet, novi premijer, ministri i ostali jer, Kastav to zaslužuje. Prema riječima novog premijera Sanjinadera prvi zadatak nove Vlade bit će osiguranje besplatnog nogometa za sve pripadnike SJD Otpisanih kao i subvencije za nedjeljno iće i piće u omiljenoj ašćinici Vidikovac. Također, nova Vlada nastojat će ukinuti i rigorozne kazne tj. ukinuti represivni alkoholičarski zakon kojim se, kako kaže ministar Sevdaha i Nanulica Najed, diskriminiraju svi oni koji vole viriti. U čašicu. Uhvatili smo i ministra zdravstva, inače svima poznatom Strahu Krciću koji nam u povjerenju kaže da je već dogovorio s upravama bolnica da će većina muškaraca starijih od 30 godina imati i besplatnu transplantaciju jetre.
Veliko iznenađenje koje je u javnosti izazvalo košmar i pomutnju bio je izbor ministra turizma. Naime, pretpostavljalo se da novi ministar turizma neće biti izabran Gors ali prema mudrim riječima premijera Sanjinadera, izgleda da je i tu napravljen pravi potez u pravo vrijeme jer ministar Gors ima u svom skladištu veću količinu ribe i maslina u konzervama taman dovoljno za ovo ljeto.
Više naravno o novom kabinetu Vlade koji se, a i to valja spomenuti, u ovo ljetno vrijeme preselio na terasu Vidikovca dok će zimske sjednice održavati u toplom ambijentu kraj kamina, možete pogledati u centralnoj informativnoj emisiji u 19:30 a premijer je zakazao i novu sjednicu već za nedjelju 19:00.

Do slijedećeg javljanja

Mirsad Bago

Broj komentara: 8:

najeD kaže...

ako me sad nije šlogiralo.....ovo je najjače....

sašenka kaže...

ekipa do jaja....fenomenalno,trebao bi češće ići na godišnji

meSi kaže...

Aaaaaa, što učini od sviju nas !!!
Izuzetno jako !

meSi kaže...

Zaboravih pripomenuti, Šuker i Kosorica su najjači.

Adebayo Okechuku kaže...

a recimo Dejančec s laaagano teeelećim osmjehom?

najeD kaže...

a Miro ispo ko Slobo.....

meSi kaže...

a Slave ko neki glodavac...

sašenka kaže...

a ja ko pašteta