utorak, 8. srpnja 2008.

Nova emisija novčanica OtpisaniNarodneBanke


Poštovani partneri, prema informacijama dnevnog financijsko-bačvarskog portala Pomarandža.hr očito nam ovih dana slijedi pravi boom novčanica Po 10 Aduktora

U dopisu Uprave OtpisaniNarodneBankem, pod utjecajem stalnog rasta potražnje za kreditima bez valutne klauzule u domaćoj konvertibilnoj valuti odlučili su izdati 20.000 novčanica Po 10 Aduktora. Ovaj put novčanice će se tiskati u ilegalnoj tiskari u KlagenFurtu u vlasništvu albanskog diktatora Ljukužura. Junak koji vam se smješka s novčanice je Đuraj Gorila, poznati biskup, tiskar i dobročinitelj. Zauneredio se i radio u Munami a zastupao je prava ilira idolara i šire. Za vrijeme revolucije 1848 pokrenuo je prvi portal u Hrvata...točka...ha...er, naravno u papirnatom izdanju. 1854.godine tiskao je Molitvenik "Hvaljen Isus i Rakija" a objavio je i Zbrku narodnih poslovica "Mladi Dragoljub". Bio je istinski vizionar i proroker te je u "Mladom Dragoljubu" predvidio da će jednog dana na prostorima Kastva, Opatije, Lovrana, Matulja i uže, žariti i paliti ansambl pod imenom "Bonaca" i stanoviti Duško Jeličić Dule a poznata uspješnica "Lovran Lovran gradić mali" da će biti jedan od najvećih hitova navedenog ansambla. Zato je na poleđini novčanice ugraviran sitan tekst "Vino ribe život žene".

I zato Ooopatijo Ooopatijo, z festivali al bez njih ti ćeš prva dama bit, ti ćeš vavek prva dama bit

Broj komentara: 8:

najeD kaže...

jel mogu ja da se upišam za preplatu na "Mladog Dragoljuba"...i kolko dođe tarifa poduzećem?

Adebayo Okechuku kaže...

pa ne znam koja si zona? unutar 1.zone tarikfa je 50 Najeda ili 75 Sakija po srednjem ili nižem...

najeD kaže...

hvala vam na intervenciji....izuzetno sam galvaniziran da podignem volumen igre i svekolike kulture čitajući "Mladog Dragoljuba"

Adebayo Okechuku kaže...

molim lijepo. "Mladi Dragoljub" će vam biti isporučen u tijeku godine...

sašenka kaže...

BORO NAŠ KOJI JESI NA NEBESI,SVETI SE IME TVOJE....

Adebayo Okechuku kaže...

sunce ti jebem, ti me poslala na nebo!!! pa čekaj malo, ima vremena...

sašenka kaže...

AKO JE SIMESTAR ONDA SI TI SUPERSTAR KAKO NA NEBU TAKO I NA ZEMLJI

Adebayo Okechuku kaže...

uuu.uuuuuu....uuuuu...ovo je eskaliralo...a i tendencije su tu....uuuu.u....uuuu